Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
144 komentara

'Savjetnik, Šuker i ekipa nikad neće biti dobrodošli u Rijeku'

Pozdravljamo put našeg kluba u kojem će Rijeka biti predvodnik tzv. treće opcije koja neće biti rob jedne ili druge strane. Naš slogan je bio i ostao 'Sami protiv svih', objavila je navijačka skupina Rijeke

HNK Rijeka -  HNK Cibalia
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Navijačka skupina Rijeke priopćenjem se obratila javnosti povodom cirkusa oko izbora za predsjednika HNS-a. Predstavnici Armade sastali su se s predsjednikom kluba Damirom Miškovićem, kako kažu, s jedinim ciljem za dobrobit kluba, te ostaju iza svojih stavova prema HNS-u. Rekli su i kako ne traže ostavku Damira Miškovića, koji im je rekao kako će otići kako oni to budu tražili.

[video: 1198021 / ]

Mišković, koji iza sebe ima tri središta, Liku, Istru i Rijeku, rekao je kako je Rijekin kandidat bio Marijan Kustić te da ga drugi kandidati ne zanimaju. 

Dodao je i kako će se sastajati s kim bude želio, misleći na fotografije koje je ekskluzivno objavio 24sata, a na kojima je s Dinamovim 'savjetnikom', Zdravkom Mamićem, što su mu mnogi navijači Rijeke zamjerili.

EKSKLUZIVNO Tajni sastanak Mamića i Miška! 'Pa kako ste nas samo ulovili?'

'Rijeci ne trebaju nikakvi sastanci sa Savjetnicima'

- Mamić? Našao sam se s gospodinom Meštrovićem u restoranu Bevandi, s Brankom Laljkom u zagrebačkom restoranu, s predstavnicima Slaven Belupa u restoranu Putnik... Nalazit ću se s kim hoći i kad hoću. Ne želim biti predsjednik ko me navijače ne žele i vješaju transparente s mojom prekriženom glavom - rekao je Damir Mišković.

Ispod objavljujemo kompletno priopćenje Armade.

Priopćenje Armade:

Povodom posljednjih događanja oko našeg kluba i sveopćeg ludila u našem nogometu dužni smo obratiti se javnosti.

Predstavnici Armade s jedinim ciljem za dobrobit kluba, sinoć su se sastali s predsjednikom Rijeke te u otvorenom razgovoru razjasnili probleme koji su eskalirali proteklih dana. Armada jasno ostaje iza svojih stavova prema HNS-u koje već godinama, a možemo slobodno reći desetljećima, jasno iskazuje na tribinama.

Sukladno tome, želimo promjene u Savezu kojeg ne slučajno zovemo mafijom te tako pozdravljamo put našeg kluba u kojem će Rijeka biti predvodnik tzv. treće opcije koja neće biti rob jedne ili druge strane. Naš slogan i transparent koji je u subotu 90 minuta bio na ogradi jest »Sami protiv svih«, a ukoliko je potrebno tim putem će krenuti i Rijeka jer povijest je pokazala da našem klubu sekundiranje jednoj ili drugoj opciji neće donijeti dugoročno ništa dobro.

Pokazalo se prošle šampionske sezone da su upravo navijači bili snaga koja svijetli iz mraka nogometne mafije i vodi je prema naslovu prvaka. Upravo zato, Rijeci ne trebaju nikakvi sastanci sa tzv. savjetnicima koji iz sjene vode stvari, a u sjeni su zato jer savjetnik često u Hrvatskoj je jednako kriminalcu.

Čisti ljudi, čista obraza i duše sigurno se ne moraju skrivati iza savjetničkih funkcija. U politiku kluba, a najmanje sportsku nismo nikada i nećemo ulaziti, svjesni da se tu silom prilika mora sa svima razgovarati i susretati na utakmicama kao što se i mi sa svojim navijačkim suparnicima susrećemo.

No, smatramo da je dužnost navijača kao korektiva i savjesti kluba da upozori na anomalije i nešto što je iznad nogometnog biznisa, upravo zato jer je nama to emocija koja gori u nama i ne izražava se u brojkama. Poslovna suradnja za boljitak kluba je nešto na što ne možemo utjecati jer ne vodimo klub, ali emocija zgražanja nad naivno namještenim fotografijama je pravo svakoga navijača koji je to doživio protekloga tjedna.

Savjetnici, predsjednik kao lutka na koncu i njihovo odabrano društvo najblaže rečeno sumnjivih ljudi među kojima ima i osoba koje su prosto rečeno ubojice NIKADA neće biti dobrodošle u Rijeku. Za to nam ne treba ni politika koja vuče konce, niti medijska panika koja se prodaje, niti dušebrižnici iz drugih klubova kojima je odjednom »stalo« do Rijeke posljednjih godina već samo čisto srce koje kuca za Rijeku već godinama, koje je najponosnije bilo prošle sezone, a naučeno je da puno više boli – jer ljubav boli.

Na kraju, smatramo da je najavljena anketa pogrešan potez prividne demokracije jer niti u jednom trenutku nitko nije tražio ostavku vodstva Rijeke i predsjednika Miškovića pa to nije niti predmet pitanja, a mogla bi dovesti do nepotrebnih podjela koje su česte u Hrvatskoj, u vidu ili si za ili si protiv.

Možda budu svi suzdržani do konkretnih promjena u hrvatskom nogometu jer to je ono što apsolutno cijela nogometna javnost želi, počevši od igrača i stručnog stožera našega kluba koji na svojoj koži to osjećaju iz kola u kolo ali smo prošle sezone zajedničkim snagama pobjedili na ponos svih nas.

[ARMADA] Priopćenje Armade prenosimo u cijelosti. Povodom posljednjih događanja oko našeg kluba i sveopćeg ludila u na...

Posted by HocuRi.com on 5. prosinca 2017
Naši partneri pišu
Message