Obavijesti

Sport

Komentari 8

Schweinsteigeru prijeti kazna zbog udaranja Bilićeva igrača

Schweinsteigeru prijeti kazna zbog udaranja Bilićeva igrača
4

Veznjak Manchester Uniteda Bastian Schweinsteiger udario je Winstona Reida pri izvođenju prekida. Sudac to nije vidio, ali engleski Savez je i mogao bi biti kažnjen

VIDEO

Veznjak Manchester Uniteda Bastian Schweinsteiger bit će kažnjen zbog udaranja stopera West Hama Winstona Reida tijekom susreta na Old Traffordu u subotu. Susret je završio bez golova, a utakmica je ostala u sjeni incidenta prilikom izvođenja jednog prekida.

Schweini i Reid su bili u standardnom "remplanju" prije skoka, a pošto se nije mogao osloboditi, Nijemac je mućki udario Reida laktom . Glavni sudac Mark Clattenburg duel nije vidio, a nisu ni pomoćni suci. No vidio je Engleski nogometni savez.

- Bastian Schweinsteiger optužen je zbog nasilnog ponašanja koje suci nisu vidjeli tijekom susreta. Tri bivša elitna suca pregledala su video, neovisno jedan o drugom, kako bi utvrdili je li prekršaj (Schweinsteigera) bio za isključenje. Da bi došlo do kazne Saveza, sva tri suca moraju biti jednoglasna - službeno je objavio Engleski nogometni savez.

Ako njemački reprezentativac i dobije kaznu, očekuje ga minimalno tri utakmice pauze.

- Zna on dobro što je napravio. Udario me laktom u lice - rekao je Winston Reid nakon utakmice, a Slaven Bilić inzistirao je na tome da je veznjak Uniteda trebao biti isključen:

- Bio je to čisti crveni karton. Izravni crveni bez ikakve sumnje. Bio je to trenutak ludila. Zaslužio je biti isključen, ali mi je sudac rekao da nije vidio (situaciju). Pošteno, vjerujem mu. Bio je to lakat - rekao je Slaven Bilić odmah nakon utakmice.

VIDEO

Schweinsteiger će se žaliti na optužbe Saveza

Bastian Schweinsteiger rekao je čelnicima Manchester Uniteda da će se žaliti na optužbe Saveza. Schweini ne smatra kako je start na Reidu bio za tri utakmice kazne, a ima i potporu kluba. United se može žaliti do četvrtka u podne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića