Seks s maloljetnicom: Adama Johnsona pustili na slobodu... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 85

Seks s maloljetnicom: Adama Johnsona pustili na slobodu...

Seks s maloljetnicom: Adama Johnsona pustili na slobodu...
7

Adam Johnson pušten je iz pritvora uz jamčevinu, ali mora surađivati s policijom oko detalja istrage. Igrača Sunderlanda sumnjiče da je spavao s 15-godišnjakinjom

VIDEO

Adama Johnsona (27) pustili su uz jamčevinu. Nogometaša Sunderlanda, koji je nedavno postao otac, sumnjiče da je spavao s 15-godišnjakinjom. Policija ga je uhitila u ponedjeljak na njegovom imanju u okrugu Durham. U dvorište luksuznog imanja policija je ušla u tri neoznačena automobila. 

Sunderland je suspendirao svog nogometaša sve dok ne završi istraga pa je tako ispao iz sastava za prvenstvenu utakmicu s Hullom u utorak. Adama je podržala obitelj njegove djevojke Stacey. Prije sedam tjedana s njom je dobio kćer.

- Nije on ništa kriv. Adam je sjajan momak. Moja kćer i on su i dalje jako bliski i naravno da su zajedno. Svi smo uz njega. Sigurni smo 100 posto da je nedužan - kazala je majka Adamove djevojke Stacey Flounders, s kojom igrač ima kćer.

PIXSELL

Policija je u pretresu njegove kuće pronašla lažni pištolj za koji nije potrebna dozvola. 

U Ronaldovoj kući organizirao tulume

Johnson je titulu "partijanera" zaradio prije pet godina kad je bio u Manchester Cityju. Tada je iznajmljivao kuću u Alderley Edgeu u kojoj je živio Cristiano Ronaldo dok je igrao za United. U toj je kući organizirao zabave za suigrače.

- Volio je biti u centru pažnje i nije mu bio problem privući djevojke. Nije mu smetalo to što je uvijek oko njega bilo žensko društvo. Mnogo puta je kući otišao s jednom od njih u svom automobilu ili taksiju - rekao je jedan od lokalnih.

No Adam se promijenio kad je upoznao Stacey Flounders 2012. godine. Tulumi su bili završena priča, a par je nedavno dobio kćer Aylu Sofiju. Nije poznato jesu li Stacey i kćer bili u kući dok je policija odvodila igrača u ponedjeljak. Isto tako, policija nije htjela otkriti kad se dogodio navodni incident igrača s maloljetnicom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 85

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner