Obavijesti

Sport

Komentari 54

Seli bliže Rakitiću i Modriću? 'Marcelo Brozović u Sevilli'

Seli bliže Rakitiću i Modriću? 'Marcelo Brozović u Sevilli'
4

Sevilla je već bila razmatrala njegov dolazak, jer joj je bio ponuđen, ali je na kraju otišao u Inter. U Italiji razmišljaju o njegovom odlasku u slučaju da dovedu Banegu, pišu Španjolci

VIDEO

Vezni igrač hrvatske nogometne reprezentacije i milanskog Intera, Marcelo Brozović (23), mogao bi na ljeto prijeći u Sevillu kao zamjena za Evera Banegu (27) kojeg u svoje redove želi dovesti Inter, pišu u petak sportske novine Estadio Deportivo sa sjedištem u Sevilli.

"Sevilla je već bila razmatrala njegov dolazak, jer joj je bio ponuđen, ali je na kraju otišao u Inter. U Italiji razmišljaju o njegovom odlasku u slučaju da dovedu Banegu. Time bi se mogla aktivirati mogućnost Brozovićevog prelaska u Sevillu kao zamjena za Banegu", tvrde te novine.

Brozović ima ugovor s Interom do ljeta 2019. godine, a prema podacima Transfermarkta njegova tržišna vrijednost iznosi 11,5 milijuna eura. Argentinski vezni igrač Banega procijenjen je na 15 milijuna eura, a ugovor mu istječe ovo ljeto uz mogućnost produženja za dodatnu sezonu.

Sportski direktor Intera, Piero Ausilio, obavijestio je Sevillu da pregovara s njenim igračem, prenijela je talijanska televizija Mediaset. 

- Pisali smo Sevilli kako bi znali da razgovaramo s Banegom. To je zbog dobrih odnosa i međusobnog poštovanja koje postoji između naših klubova. Igrač nam se sviđa i postoji mogućnost njegovog dolaska - rekao je Ausilio. 

Talijanski i španjolski mediji pišu kako su pregovori između Intera i Banege uznapredovali i da je sasvim izvjestan njegov prelazak u milansku momčad jer mu je ponuđena puno veća plaća u odnosu na onu koju prima u Sevilli.

Inter se nalazi na petom mjestu u talijanskom prvenstvu, a Sevilla na petom mjestu u španjolskom. Sevilla će u svibnju igrati finale španjolskog kupa protiv Barcelone, a u četvrtak je u prvoj utakmici osmine finala Europske lige odigrala 0-0 na gostovanju kod Basela.

Brozović je ove sezone sudjelovao u 25 utakmica za Inter te je zabio šest golova, a tri puta je asistirao za pogodak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu