Sport

Komentari 0

Senzacija Melbournea: 277. i 163. igrač parova ušli u finale

Senzacija Melbournea: 277. i 163. igrač parova ušli u finale

Velika priča u Melbourneu su 21-godišnji Hijikata i osam godina stariji Kubler koji su kreirali niz velikih iznenađenja, a njihov ulazak u finale je senzacionalan

Australski tenisači Rinky Hijikata i Jason Kubler izborili su finale turnira parova u Melbourneu, premda su na ovaj Grand Slam ušli s pozivnicom.

Velika priča u Melbourneu su 21-godišnji Hijikata i osam godina stariji Kubler koji su kreirali niz velikih iznenađenja, a njihov ulazak u finale je senzacionalan i zbog toga što je Hijikata trenutačno 277. na svjetskoj ljestvici parova, dok je Kubler na 163. mjestu.

Tijekom turnira su izbacili prve nositelje, Koolhofa i Skupskog s uvjerljivih 6-3, 6-1, bili su bolji i od šestih nositelja Glasspoola i Heliovaare, a maestralno su odradili i polufinalni meč. Dobili su s uvjerljivih 6-4, 6-2 osme nositelje, Španjolca Granollersa i Argentinca Zeballosa.

U finalu su još jedni nepostavljeni igrači, Monegašanin Hugo Nys i Poljak Jan Zielinski. Oni su svladali francusku kombinaciju Jeremy Chardy i Fabrice Martin sa 6-3, 5-7, 6-2.

Najčitaniji članci