Sport

Komentari 48

Senzacija u Davis Cupu: Čilić izgubio od 282. na svijetu

Senzacija u Davis Cupu: Čilić izgubio od 282. na svijetu

Čilić je prvi set protiv 282. tenisača na svijetu dobio lako nakon što mu je jednom uzeo servis. Izgubio je drugi set sa 7-5, imao 4-1 u trećem setu, ali i to je prokockao

Marin Čilić (33) doživio je poraz u nedjelju u drugom meču Davis Cupa protiv Mađarske, bolji od njega je sa 4-6, 7-5, 6-4 Zsombor Piros (22) nakon dva sata i 39 minuta igre.  

Čilić je prvi set protiv 282. tenisača na svijetu dobio lako nakon što mu je jednom uzeo servis. Drugi set donosi jači otpor mađarskog tenisača. Uzima servis Čiliću za 3-2, ali Čilić odmah vraća servis. No, Mađar uzima servis Čiliću za 6-5 nakon čega dobija drugi set.

Davis Cup Finals - Group D - Croatia v Hungary

U trećem setu Čilić je krenuo dobro, uzeo je servis za 3-1 nakon čega je povećao na 4-1, ali onda se Piros počinje vraćati u igru, uzima servis Čiliću i smanjuje na 4-3, a onda drugi put za vodstvo 5-4. U zadnjem gemu, Čilić je uspio spasiti pet meč lopti, no Piros je na kraju ipak slavio.

Čilićev dramatični meč gledao je i legendarni hrvatski nogometaš Mario Mandžukić koji se ovih dana nalazi u Torinu.

Davis Cup Finals - Group D - Croatia v Hungary

U prvom meču dana Nino Serdarušić je sa 6-4, 6-4 pobijedio Fabiana Maroszana i osigurao Hrvatskoj plasman u četvrtfinale pa stoga ovaj poraz neće utjecati na naš plasman u skupini. Naše tenisače već sutra u četvrtfinalu čeka Italija.       

Za  današnji okršaj parova prijavljeni su Nikola Mektić i Mate Pavić s hrvatske te Fábián Marozsán i Péter Nagy s mađarske strane.

Najčitaniji članci