Obavijesti

Sport

Komentari 2

Senzacija u Rimu: Wawrinku razbio 249. tenisač svijeta!

Senzacija u Rimu: Wawrinku razbio 249. tenisač svijeta!

Mlada talijanska nada 18-godišnji Lorenzo Musseti i isprašio ga rezultatom 6-0 7-6(2). Da, dobro ste vidjeli. Wawrinka je izgubio prvi set 6-0 u kojem je uzeo sveukupno 13 poena

VIDEO

Stan Wawrinka, trostruki Grand Slam pobjednik, svoj put u Rimu okončao je već u prvom kolu porazom od mladog Talijana Lorenza Musettija, 249. tenisač svijeta. Bivši treći reket svijeta na terene se vratio nakon pauze uzrokovane pojavom korona virusa challengerom u Pragu koji je trebao poslužit kao priprema za Masters u Rimu. 

French Open

No tamo ga je dočekao mlada talijanska nada 18-godišnji Lorenzo Musseti i isprašio ga rezultatom 6-0 7-6(2) i tako postao prvi igrač rođen 2002. godine, a da je odnio pobjedu u ATP meču . Da, dobro ste vidjeli. Wawrinka je izgubio prvi set 6-0 u kojem je uzeo sveukupno 13 poena. 

U drugom setu je krenulo sve po starom, odmah break za Mussetija i samo je pitanje kolikom će razlikom u gemovima pobjedu odnijeti mladi Talijan. Wawrinka je nekako uzeo svoj servis iz petog pokušaja i najavio da će se boriti do kraja. Švicarac je čak uspio vratiti break da bi eventualno izgubio set u tie breaku gdje je osvojio samo dva poena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vrijedi spomenuti da danas na terene izlaze naši predstavnici u Rimu. Čilić će igrati protiv Goffina prvi meč dana od 11 sata, dok će Borna Ćorić treće kolo tražiti protiv domaćeg Travaglie protiv kojeg je izraziti favorit. 

ATP Masters 1000 - Italian Open

Svoje mečeve će također igrati i Novak Đoković, koji je ranije ovog mjeseca diskvalificiran na US Openu i Rafael Nadal koji se nakon duge stanke tenisu vraća mečom protiv Carrena Buste.

ATP Masters 1000 - Italian Open
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića