Obavijesti

Sport

Komentari 11

Senzacionalni Kovač do šeste pobjede zaredom, Köln otkinuo vrijedne bodove Bayernu!

Senzacionalni Kovač do šeste pobjede zaredom, Köln otkinuo vrijedne bodove Bayernu!

Köln je senzacionalno remizirao s Bavarcima na njihovoj Allianz Areni (1-1). Gosti su poveli već u četvrtoj minuti golom Skhirija i to je to što smo vidjeli od njih. Bayern je napadao cijelu utakmicu pa izjednačio u 90.

VIDEO

Bundesliga je već godinama liga u kojoj nepresušno fali neizvjesnosti i uzbuđenja. U većini prethodnih sezona Bayern je već na polovici prvenstva imao veliku zalihu bodova i lagani put prema naslovu prvaka. Deset godina zaredom neprikosnoven je u Njemačkoj, no bavarski velikan je ove sezone počeo ozbiljno kašljucati. S nekoliko šokantnih kikseva zabrinuli su navijači, a najnoviji je stigao u 17. kolu Bundeslige.

Köln je senzacionalno remizirao s Bavarcima na njihovoj Allianz Areni (1-1). Gosti su poveli već u četvrtoj minuti golom Skhirija i to je to što smo vidjeli od njih. Povukli su se u bunker, domaćini su prijetili i carinili posjedom, igralo se praktički na jedan gol do kraja utakmice Gosti su bili na korak od prve pobjede nad Bayernom nakon 13 godina, no domaćini su se izvukli. U 90. minuti je Kimmich zabio za šesti remi svoje momčadi ove sezone. Zapaženu ulogu u gostujućoj momčadi imao je hrvatski stoper Vinko Soldo koji je odigrao cijelu utakmicu. 

firo : 01/24/2023, football, soccer, 1st league, 1st Bundesliga, season 2022/2023, 17th matchday FC Bayern Munich - 1st FC Cologne

Köln je tako pripomogao Leipzigu koji puše za vratom Bayernu sa samo četiri boda zaostatka. Dugo Bayern nije bio u ovakvoj panici u domaćem prvenstvu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Imaju deset pobjeda, čak šest remija i poraz. Primjerice, u cijeloj prošloj sezoni, kada su se prošetali do naslova, imali su jedan remi manje. Njemački velikan je u krizi, igrači su nezadovoljni, a zbog neslaganja s trenerom Julianom Nagelsmannom, Hrvat Toni Tapalović je dobio otkaz nakon 11 godina službe u klubu. 

firo : 01/24/2023, football, soccer, 1st league, 1st Bundesliga, season 2022/2023, 17th matchday FC Bayern Munich - 1st FC Cologne

Jako dugo Bayern nije bio u ovoj situaciji. Nije konkurencija moćnija, nego im oni sa svojim kiksevima omogućuju da drže korak. I to je Leipzig vješto iskoristio, približio se samo na tri boda zaostatka i čini se, mogao bi nam priuštiti neizvjesnu borbu za naslov prvaka. 

A s čudesnim rezultatima nastavio je Niko Kovač na klupi Wolfsburga. U početku je klub bio u teškoj krizi, u prvih pet kola bili su bez pobjede, a Niki se tresla klupa. Ipak, trebalo je neko vrijeme da igrači prihvate njegove ideje. I eto rezultata.

Niko Kovač priredio veliku senzaciju: Šesticom srušio treću momčad Bundeslige

U prošlom kolu su razbili Freiburg 6-0, a ovaj put su petardirali Herthu s 5-0! Zabijali su Svanberg, Arnold, Wind, Baku i Marmoush. Vukovi su u nevjerojatnom nizu od šest pobjeda koji je započeo još tamo 29. listopada. Uz nevjerojatnu gol razliku od 22-1! U tom čudesnom pohodu jedini gol zabio im je Hoffenheim, a rušili su i Borussiju Dortmund. Niko je u samo nekoliko mjeseci pretvorio Wolfsburg u atraktivnu i moćnu momčad koju žele svi gledati. I ponajvećeg hita Bundeslige koji se nezaustavljivo penje ka vrhu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu