Obavijesti

Sport

Komentari 15

Sergio, pazi što ćeš odabrati. Njegova bi Sofi samo u Italiju...

Sergio, pazi što ćeš odabrati. Njegova bi Sofi samo u Italiju...

Jedan od najboljih napadača Premiershipa u povijesti Sergio Aguero na ljeto napušta Manchester City, a njegova djevojka Sofi nada se ponudama iz talijanskih klubova kako bi promijenila prebivalište

VIDEO

Sofia Calzetti (23), djevojka napadača Manchestera Cityja Sergia Aguera, koji napušta klub na kraju sezone, izrazila je želju da Argentinac zaigra za talijansku momčad. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sergio Aguero

Pokretanje videa...

00:26

Manekenki je očigledno dosadio život u Engleskoj, pa se nada ponudama talijanskih klubova kako bi Aguero nastavio nogometnu karijeru, a ona promijenila okolinu. 

Nakon što je klub objavio da ugovor Sergia Aguera na kraju sezone neće biti obnovljen, pojavile su se neke opcije za ostanak u Premijer ligi. Govorilo se o njegovom odlasku u Arsenal, ali trener Mikel Arteta isključio je opciju njegovog dolaska u klub. 

- Vidjet ćemo što će biti s njim kasnije. Tužno je vidjeti da netko poput njega odlazi, ali svojim angažmanom u klubu ispisao je povijest - rekao je Arteta. 

Aguero zbog ozljede ove sezone nije imao veliku minutažu, ali trener Arsenala uvjeren je da će i u sljedećem klubu biti uspješan. 

Predsjednik Barcelona Joan Laporta također je bio zainteresiran za usluge napadača Manchestera Cityja koji je kum i prijatelj s Leom Messijem. 

Argentinskoj manekenki i glumici više odgovara talijanski stil života, pa završetak Sergijeve karijere u Cityju vidi kao priliku za promjenu prebivališta. 

Za sada će se Sofia morati strpiti jer ponude iz Italije još uvijek nema, ali ne bi bilo čudno da ista stigne iz Juventusa ili primjerice Intera. Talijanski klubovi vole iskusne i kvalitetne igrače, a 32-godišnji Aguero zasigurno ima što za ponuditi.

Sofia i Sergio u vezi su od veljače 2019. godine, a na društvenim mrežama nerijetko objavljuje njihove zajedničke fotografije. 

Argentinac inače ima sina iz propalog braka s kćerkom Diega Maradone, a nakon Giannine Maradone u vezi je bio s nekoliko ljepotica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu