Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ševčenkov dramatičan apel: Pomozite Ukrajini! Uništavaju bolnice, djeca i civili ginu...

Ševčenkov dramatičan apel: Pomozite Ukrajini! Uništavaju bolnice, djeca i civili ginu...

Borimo se za veće, važnije vrijednosti od politike. Borimo se za našu državu. Moja majka, sestra, prijatelji i rođaci su u Kijevu, nisu napustili zemlju, rekao je legendarni ukrajinski nogometaš Andrij Ševčenko

VIDEO

Više od deset dana traje invazija Rusije nad Ukrajinom. Bombardiranje i pucnjava postali su svakodnevica ukrajinskog naroda, ruske trupe uništavaju ukrajinske gradove. 

Pokretanje videa...

Zelenski zaprijetio Rusima: 'Neće biti mjesta na kojem će se gadovi moći sakriti, osim groba' VIDEO

Diljem Ukrajine vladaju strah i tuga, nitko ne zna što nosi budućnost, prijeti li katastrofa njihovoj državi od ruske agresije. Više od milijun Ukrajinaca napustilo je svoje domove i spas pronašlo u susjednim zemljama, a oni koji mogu, prvenstveno muškarci, ostali su braniti svoju zemlju.

Russia's invasion of Ukraine continues, in Bila Tserkva

Legendarni ukrajinski nogometaš Andrij Ševčenko nalazi se u Italiji, ali na sve načine pokušava osigurati pomoć svojim sunarodnjacima. Bilo financijsku, u hrani, oružju... Svaka pomoć je potrebna.

- Osjećam se jako loše. Zabrinut sam što će se događati u budućnosti, a u ovom trenutku upravo se oglasila još jedna uzbuna za ruski zračni napad. Moja zemlja je pod napadom - rekao je Ševčenko, piše DAZN.

NK Rudes - NK Osijek

Rusija je napala Ukrajinu prije 12 dana i od tada napadi ne jenjavaju. Hrabri Ukrajinci odolijevaju moćnijoj i brojnijoj ruskoj vojsci, ali pitanje je do kada. Neki gradovi su gotovo sravnjeni sa zemljom, žrtava je sve više, ali vjera ih ne napušta. 

- Pobijedit ćemo u ovom ratu. Ukrajina se bori za europske vrijednosti. Zato su Europska unija, ali i ostale države na našoj strani i osjećamo njihovu podršku. Borimo se za veće, važnije vrijednosti od politike. Borimo se za našu državu. Moja majka, sestra, prijatelji i rođaci su u Kijevu nisu napustili zemlju.

FILE PHOTO: ANDRII SHEVCHENKO OF UKRAINE CELEBRATES IN MOSCOW.

Legendarni ukrajinski nogometaš je pet godina bio ukrajinski izbornik. Otišao je klupe prošlog ljeta, nakon Eura, a manje od dva mjeseca sjedio je na klupi Genoe. No, naravno, nogomet je sada totalno nebitan i u drugom planu. Samo je najvažnije da što prije završi rat u Ukrajini jer svaki dan gine sve više i više nedužnih ljudi.

- Teško je, ali moj je posao da pričam što više o ovome, da pokušam prikupiti što veća sredstva za Ukrajinu. Ovo je ljudska tragedija. Ruske snage bombardiraju bolnice, djeca i civili ginu. Teško je objasniti zašto se ovo događa.

Italian football Coppa Italia match - AC Milan vs Genoa CFC

Za kraj je poslao apel svim ljudima koji mogu pomoći Ukrajini. 

- Treba nam pomoć jer Ukrajini ponestaje hrane, medicinske opreme, svega. Treba nam i moralna podrška, treba nam više prosvjeda, više ljudi koji pričaju o ruskoj invaziji na Ukrajinu i više ljudskosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0:  Fruk uputio upozorenje 'modrima'! Zatresla se stativa
FINALE KUPA UŽIVO

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0: Fruk uputio upozorenje 'modrima'! Zatresla se stativa

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi