Obavijesti

Sport

Komentari 1

Shaq: Kobe, neću ti djecu učiti slobodnima... Ti si MVP u raju!

Shaq: Kobe, neću ti djecu učiti slobodnima... Ti si MVP u raju!
7

Kobe je bio nadaren i inteligentan učenik igre. Ipak, sjećam se kako mu je najviše srce ispunjavala uloga voljenog supruga Vanessi i oca kćerima. Kobe, ti si MVP raja, poručio je O'Neal...

VIDEO

Kobe i Gigi okupili su 19.000 ljudi u Staples centru na svojoj komemoraciji - 'slavlju života', kako su ju nazvali organizatori. Mnogi su htjeli sudjelovati na ovome povijesnom događaju, a neki su imali tu čast i reći nekoliko riječi o legendi LA Lakersa. Među njima i još živuća legenda - Shaquille O'Neal s kojim se kroz život Kobe i prepirao, ali i mirio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:32

Shaq i Kobe osvojili su tri naslova zaredom u razdoblju od 2000. do 2002., a upravo su njih dvojica početkom novog milenija bili najpoznatiji košarkaški dvojac na svijetu. U svome emotivnom govoru, Shaq je istaknuo: 

FILE PHOTO: YEAREND PICTURES 2000.

- Kobe, obećavam da ću učiti tvoje kćeri svim tvojim potezima. Ali, osim toga, obećajem da ih neću učiti svojim slobodnim bacanjima - rekao je i nasmijao 19.000 prisutnih.

- Ponekad smo se, kao nezrela djeca, svađali, tukli, spuštali jedan drugom, vrijeđali se. Ali, kad bi se kamere ugasile, namignuli bismo si i govorili "ajmo sad razbiti ove" - priznao je.

- Kobe je bio nadaren i inteligentan učenik igre. Ipak, sjećam se kako mu je najviše srce ispunjavala uloga voljenog supruga Vanessi i oca Gigi, Nataliji, Bianci i Capri. Uz to, Kobe je bio ljubljeni sin i brat te odan prijatelj - rekao je Shaq.

Prisjetio se i jedne anegdote.

- Suigrači su se žalili kako im ne želi dodati loptu i rekao sam mu "Kobe, ne postoji 'ja' (I) u momčadi". A odgovor je bio klasični Kobejev: "Znam. Ali postoji 'ja' (me) u tom ku*vinom sinu (motherfu**er).

- Kobe i ja smo gurali jedan drugog da igramo najbolju košarku u povijesti. Mamba, prerano su te uzeli od nas. Sljedeći dio života je tek započinjao, a sada je vrijeme da mi nastavimo tvoje nasljeđe. Mali brate, čuvamo ti leđa ovdje, ja ću paziti na sve. Kobe, ti si MVP raja - poručio je O'Neal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani