Obavijesti

Sport

Komentari 36

Shaqirija nije strah Beograda: Apsolutno ničega se ne bojim

Shaqirija nije strah Beograda: Apsolutno ničega se ne bojim
1

Liverpool i Crvena Zvezda igrati će međusobno u skupini Lige prvaka, a mnogi su se odmah raspisali o dolasku Xherdana Shaqirija u Beograd koji je postao omražen u Srbiji nakon pokazivanja dvoglavog orla...

VIDEO

Nakon što su kuglice smjestile Liverpool i Crvenu Zvezdu u skupinu Lige prvaka, glavna tema u srpskim medijima postao je Xherdan Shaqiri koji je postao omražena osoba u Srbiji nakon jedne reakcije.

Baš je Švicarac provocirao Srbe na Mundijalu u Rusiji nakon što im je zabio gol tako što je prilikom proslave pokazao dvoglavog orla rukama. Švicarski savez je kažnjen nakon toga, a uz Shaqirija jednako je slavio i Granit Xhaka.

Kako bi barem malo smanjio tenzije, Igrač Liverpoola nedavno se ispričao za svoj postupak, a za švicarske medije rekao je kako se ne boji dolaska u Beograd.

- Neću dopustiti da me bilo što plaši. Čitao sam što piše u medijima, ali otići ću u Beograd sasvim normalno samo da bih igrao nogomet. Nikoga se ne bojim - uvjereno je rekao Švicarac albanskog podrijetla ne pokazavši strah od mogućih nereda u Beogradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na prvu se činilo kako Švicarac neće ići u Beograd kako ne bi došlo do uvreda na njegov račun, no poslije njegove izjave čini se kako će Shaqiri tako ipak biti dio Liverpoolove ekspedicije koja će igrati protiv Zvezde, a na Marakani će ga dočekati sigurno vatrena atmosfera. Susret između ove dvije momčadi u Beogradu na rasporedu je 6. studenog u sklopu četvrtog kola dok je prvi njihov susret zakazan za 24. listopad u Engleskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...