Obavijesti

Sport

Komentari 2

Show Inter: Conte sat vremena urlao na igrače nakon Bologne

Show Inter: Conte sat vremena urlao na igrače nakon Bologne
1

Eriksen kao da nije na travnjaku, Lautaro mislima u Barceloni, obrana s igračem više igra na razini Serie C1, Gagliardini promašuje bar jedan zicer po utakmici... Nakon korona-pauze Conteov Inter je sramotno loš

VIDEO

Inter je jednom uzeo trenera iz Juventusa i oborio sve rekorde Serie A. Ali to je bilo prije više od 30 godina, a trener se zvao Giovanni Trapattoni. Nakon njega pokušao je i vrlo brzo teški promašaj ispao Marcello Lippi, a sada polako tone i - Antonio Conte.

Kako se radi o tri stručnjaka svjetske klase, dokazana kroz tri-četiri različita desetljeća: problem nije u trenerima, problem je - u Interu.

VIDEO: Conteov pompozni dolazak u Inter

Pokretanje videa...

Antonio Conte, Inter 00:49

Conte je nakon apsurdnog poraza od Bologne (1-0, igrač više i penal, a na kraju: 1-2) totalno popi...o. Sat vremena nije izlazio iz svlačionice, Gazzetta dello Sport javlja kako se San Siro tresao od trenerovih urlika dok je i generalni direktor Beppe Marotta stajao uz zid u stavu mirno ne usuđujući se prozboriti ni riječi i prekinuti Contea.

Onda su još pola sata njih dvojica i još dva direktora (Oriali i Ausilio) razgovarali u hodniku prije nego je Conte, sat i pol kasnije nego inače, izašao pred kamere pa se po prvi put ogradio od igrača te, u svom stilu, krivce našao u svima osim u samome sebi.

Naravno, deklarativno je počeo od sebe:

- Od danas smo svi upitni što se posla tj. ugovora tiče i svi smo pod povećalom za sljedeću sezonu, a ja: prvi - počeo je temperamentni trener pa nastavio... 'Conteovski':

- Ja sam dobio unaprijed 'pakirani' proizvod što se momčadi tiče. A nadam se da igrači osjećaju barem 1% razočaranja koje kipti u meni. Barem tih 1%. Ako je tako onda imamo na čemu dalje graditi naš put. Jer ovo je ne-vje-ro-ja-tno. Pa mi smo 'uspjeli' izgubiti utakmicu koju stabilna momčad žmirećki zatvori bar pola sata prije kraja. Očigledno nismo velika momčad nego moramo raditi da bi to postali - rekao je ogorčeni Conte.

Njegove Nerazzurre korona-pauza je udarila k'o maljem u čelo. Dojam je bio kako je vrijeme vrhunski iskorišteno da se uigra veliko zimsko pojačanje iz Tottenhama, Christiana Eriksena, ali Interove izvedbe imaju toliko oscilacija da si to ni momčadi s dna Serie A ne bi smjele dozvoliti.

Lukaku trpa, ali i teško vraća formu. Eriksen varira od sjajnog do negledljivog. Lautaro je mislima već u Barceloni. Brozović je duša Intera, ali se tek vraća nakon ozljede. Godin se nikako ne uklapa u trenerovu ideju igre. Stoperi 80-ak minuta igraju vrhunski, ali po tekmi rade bar 1-2 početničke, kobne pogreške. Kapetan Handanović spašava koliko može, ali nije svemoguć.

Intera je srušio 18-godišnji Gambijac Musa Juwara. Dečko koji se Italije dokopao na splavu, u roditeljskom naručju kao 4-godišnjak. Na San Siru je igrao petu prvoligašku utakmicu u životu pa pomeo Interovu obranu vrijednu 100-tinjak milijuna eura.

Problem je u - glavama. Kad je došao Conte je rekao 'Himna Pazza Inter ide u zaborav. Ne želim nikakav ludi nego uravnoteženi i stabilni, moj Inter'! Dobio je: jedan od najluđih poraza u Interovoj povijesti. Za koji sam snosi barem 50% krivice.

Jer s obzirom na investicije na ljetnom, a onda i zimskom mercatu kojeg je sam Conte 'blagoslovio', Inter je Bolognu trebao dobiti i sa drugom momčadi dok trener spava na klupi. A ovo što Conteovi Nerazzurri rade je - sramota za jedan od najslavnijih klubova u povijesti nogometa!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu