Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

Show na Grbavici: Trener Želje vodio utakmicu s vrha tunela!

Trebaju mi tri znalca i osmorica koji smetaju i to je dovoljno u ovoj ligi, kaže trener Željezničara koji je dobio crveni karton protiv Sarajeva pa se popeo na vrh tunela...

Youtube
Foto: Youtube
17 komentara

Željezničar je u derbiju BiH lige pobijedio Sarajevo 1-0. Blagojević je zabio na Grbavici u 25. minuti, ali junak je novi trener Željezničara koji je u svom debiju srušio Sarajevo, a momčad je nakon crvenog kartona vodio s limene konstrukcije tunela!

Vodio je Edis Mulalić Željezničar do pobjede u 126. sarajevskom derbiju, a pred kraj utakmice je isključen zbog prigovora. Nema problema. Popeo se on na krov tunela koji vodi prema svlačionicama i nastavio voditi derbi kroz 12 minuta sudačke nadoknade.

- Ako je moje isključenje cijena koju moramo platiti za pobjedu, neka me slobodno kazne. Svaka čast igračima, Željo uvijek mora biti ovakav i igrati s ovakvim pristupom - rekao je Mulalić i otkrio taktiku za Sarajevo i općenito za BiH ligu.

- Trebaju mi tri znalca i osmorica koji smetaju na terenu i to je dovoljno u ovoj ligi da dobiješ svakoga. To sam govorio i prije - dodao je trener Željezničara.

Naši partneri pišu
Message