Obavijesti

Sport

Komentari 222

Ljubičić glavom srušio Šibenik, 'narančasti' imali igrača manje

Ljubičić glavom srušio Šibenik, 'narančasti' imali igrača manje

Prvih 70 minuta proteklo je bez pravih prilika na ijednoj strani! Bilo je tu i solidnih udaraca iz daljine, i razno raznih ubačaja, nekoliko kornera, prekida, ali uvijek je falio zadnji potez ili malo preciznosti

Hajduk je u 26. kolu HNL-a svladao Šibenik 1-0.

U utakmici bez mnogo prilika pobjednički gol je za Hajduk u 72. minuti zabio mladi Ljubičić koji je majstorski glavom s 10 metara skrenuo loptu u mrežu golmana Rogića.

Ipak, utakmicu su obilježile i neke sporne situacije. 

Pet minuta nakon tog gola Alimi je isključen zbog drugog žutog kartona nakon što je Vušković pao i uhvatio se za glavu, a pregledom snimke izgledalo je kako je Vuškovića u glavu pogodila lopta, a ne Alimi.

Hajdukovci su također tražili penal nakon što je Simić glavom pogodio igrača Šibenika u ruku, a u sudačkoj nadoknadi Todorović je pao u šesnaestercu i laktom pogodio loptu. Sudac je čekao instrukcije VAR sobe, no čudi zašto nije sam išao pogledati tu situaciju, a naposljetku je rekao kako od eventualnog penala za 'narančaste' ništa.

Šibenik je sad šesti s 26 bodova, a Hajduk 4. s deset bodova više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL 17.05 , Poljud, Split
Hajduk
Ljubičić 72'
1 : 0
Šibenik
Sortiranje događaja
90+4'

Hajduk je pobijedio!

90+1'

Ipak ništa od penala!

90+1'

Gledajući snimku, čini se kako je Todorović očito igrao laktom u padu i utjecao na putanju lopte... Još se čeka odluka.

90'

Strašno je malo falilo za izjednačenje Šibenika! Bulat je odlično ubacio na drugu vratnicu, tamo je bio Bailone, no nije se uspio dobro snaći i matirati Kalinića! Potom je Todorović rukom dodirnuo loptu u padu, a tom se situacijom pozabavila VAR soba! Čeka se odluka...

82'

Centimetri su falili Bailoneu da zabije gol! Zastao je na sekundu, a taman tad mu je Sahiti poslao dodavanje prema naprijed na nekih 12 metara od gola. Ipak, ovaj je zakasnio milisekundu, a Kalinić je pokupio loptu!

Komentari 222