Obavijesti

Sport

Komentari 14

Šibenik doveo igrača iz Reala!

Šibenik doveo igrača iz Reala!
4

Čuo sam da je dečko došao. Ja ga još nisam vidio, na jutarnjem treningu nije bio. Dolazi iz Reala, svi o tome bruje, sa svih strana stižu priče o pojačanju. Polako ljudi, smije se Krunoslav Rendulić

VIDEO

Šibenik odnedavno ima novu Upravu tj. nove vlasnike, Kolumbijce. A na Šubićevac je jutros 'sletio' Alvaro Martin Frias, 19-godišnji veznjak: madridskog Reala!

POGLEDAJTE VIDEO: Uređivanje Šubićevca

Pokretanje videa...

Obnova Šubićevca 03:35

Novi vlasnici u Šibenik doveli igrača iz Madrida... Zvuči fantastično, vijest koju bilježe i nacioalni mediji. Na lokalnima je glavna vijest, šibenskim eterom leti priča o 'pojačanju iz Reala'.

Sreća za Šibenčane da na klupi imaju majstora koji ne 'leti' nego je s obje noge uzemljen u preko tri desetljeća nogometne, što igračke, a što trenerske karijere.

Krunoslav Rendulić (47), šef struke prve momčadi kluba iz Krešimirovog grada pred kojim je još 30 kola borbe za opstanak:

- Je, čuo sam da je dečko došao. Ja ga još nisam vidio, na jutarnjem treningu nije bio. Dolazi iz Reala, svi o tome bruje, sa svih strana stižu priče o pojačanju. Polako, ljudi - priča nam Rendulić kroz osmijeh.

- Nije to pojačanje nego klinac, junior. Zvuči bombastično, ali taj efekt ne igra na terenu. Neka je došao, čeka ga dokazivanje na treninzima kao i sve druge igrače. Nitko sretniji od mene da zaista ispadne pojačanje i još uz to igrač koji će se brzo aklimatizirati - kaže Rendulić.

Šibenik: HNK Šibenik i NK Lokomotiva sastali se u 5. kolu Prve HNL

Španjolci kažu da je u pitanju nadareni veznjak napadačkih namjera, ali sa navikom pomaganja obrani. 'Sjajna tehnika, puno trke u oba pravca, u napadu opasnost za protivnika, a igrač koji ne narušava balans momčadi jer ne zaboravlja defanzivu'...

Dečko je s Realovim klincima osvojio Ligu prvaka mladi. Trenirao ga je Realov 'hodajući' spomenik Raul Gonzalez, u sustavu 'Kraljevskog kluba' je već osam godina i diplomant je Realove škole nogometa.

Alvaro Martin Frias dolazi na posudbu do kraja sezone, a za koji dan očekuje se da u Šibenik iz Americe Cali dođe i nekadašnji mladi kolumbijski reprezentativac Kevin Angulo (24).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...