Obavijesti

Sport

Komentari 10

Sjajni Inter ruši sve redom: Dobio Parmu, Milan na -6!

Conteov stroj ne staje. Inter je došao i do šeste pobjede zaredom (2-1) u Serie A te tako pobjegao Milanu velikih šest bodova.

Ovaj put je Parma pružila odličan otpor, a presudila je sjajna partija Čileanca Alexisa Sancheza koji je zabio dva gola. Romelu Lukaku ovaj put nije zabio, kao što radi kroz cijelu sezonu, ali oba puta je asistirao svome suigraču koji je zabio u 54. i 62. minuti. Parma je smanjila golom Hernanija u 71. minuti, ali nije imala dovoljno snage ni kvalitete da dođe do bodova protiv Intera koji izgleda maestralno u posljednje vrijeme.

I ono što nas najviše raduje je što su dio te momčadi Ivan Perišić i Marcelo Brozović koji su postali nezamjenjivi u prvoj momčadi. Perišić je na lijevom krilu igrao do 84. minute, a Brozović je u sredini odradio cijeli susret.

Inter je s 18. pobjedom došao 59. boda u Serie A te tako pobjegao drugoplasiranom Milanu šest bodova. Juventus ima deset bodova manje uz utakmicu manje.

Iako je još 13 kola do kraja, navijači Intera su u euforiji. Klub igra fantastično, a naslov je po prvi put nakon 2010. godine tako blizu.

Sjajni Inter ruši sve redom: Dobio Parmu, Milan na -6!
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića