Obavijesti

Sport

Komentari 15

Brzi Jurić kontrom srušio Istru

Brzi Jurić kontrom srušio Istru

Šibenčani su došli i do treće pobjede u posljednjih pet susreta, a ovaj put je na Šubićevcu pala Istra 1961 (1-0) koja je zapela na dnu Prve HNL. Jedini gol zabio je Deni Jurić...

VIDEO

Od kluba od kojeg se očekivalo da će se boriti za ostanak postali su momčad koja polako kuca na vrata gornjeg dijela tablice.

Nakon poraza od Hajduka na otvaranja proljetnog dijela sezone, trener Kruno Rendulić kao da je nabavio neki čarobni štapić jer je njegova momčad u posljednjih pet utakmica izgledala sjajno.

Šibenčani su došli i do treće pobjede u posljednjih pet susreta, a ovaj put je na Šubićevcu pala Istra 1961 (1-0) koja je zapela na dnu Prve HNL.

Naučili su nas Šibenčani na totalni nogomet s jako puno prilika predvođeni strijelama Sahitijem i Jurićem, ali ovaj put su gosti iz Pule dominirali. Istra je imala veći posjed lopte i više prilika, ali što to vrijedi kada lopta nije nijednom došla do mreže.

S druge strane, Šibenik je zabio iz prve šanse na utakmici, a strijelac jedinog gola bio je Deni Jurić (52. minuta) koji je izgledao kao Usain Bolt u odnosu na Puljane. Primio je loptu na centru, prošao jednog igrača Istre, nitko ga nije mogao zaustaviti, sjurio se skroz do gola gdje je lakoćom matirao Lučića. Deni igra u formi života, zabijao je i Rijeci te je na Maksimiru srušio Dinamo, a ovo mu je bio deveti gol.

Istra se pokušala izvaditi do kraja, ali nije uspjela doći ni do boda, a Šibenčani su došli do još jedne jako važne pobjede kojom su današnjem protivniku pobjegli na 11 bodova. No nisu samo pobjegli od donjeg dijela tablice, već su i s nova tri boda privremeno preskočili Hajduk te tako zasjeli na peto mjesto! No vratili su se na šesto nakon dramatične pobjede Hajduka na Rujevici.

U posljednjih pet susreta remizirali su s Varaždinom i Rijekom te pobijedili Dinamo, Lokomotivu te sada i Istru. I potvrdili status najugodnijeg iznenađenja HNL-a!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom