Sport

Komentari 17

Sjećate se 'Hej, hej, pakleni u boj'? Kruška je napisao pjesmu i za cure! 'Uskoro izlazi u eter'

Sjećate se 'Hej, hej, pakleni u boj'? Kruška je napisao pjesmu i za cure! 'Uskoro izlazi u eter'

Danas smo tek drugi put dobili dopuštenje da izađemo van na svježi zrak. Doslovno imamo putokaze od hotela do autobusa i do dvorane. Živjeli smo u sportskom "zatvoru", opisao je izbornik Nenad Šoštarić

Ako ste mislili da će tugovati zbog poraza od Francuske, pasti u depresiju i slično jer će morati u utakmicu za broncu, a ne za zlato, eh... Pa one su već iste večeri ludovale po hotelu!

- Naša je kapetanica Katarina Ježić imala rođendan pa smo je iznenadili tortom. Došlo nam je to odlično nakon Francuske, a pred Dansku - ispričala je Larissa Kalaus kako se taj tužni petak u zadnjim sekundama pretvarao u sretni.

POGLEDAJTE VIDEO: Rukometašice u borbi za broncu

I trebao je jer Hrvatska i dalje igra za povijesnu medalju, za broncu protiv domaćina Danske u nedjelju (15:30, HRT 2). 

- Vjerujem da ćemo izvući zadnje atome snage, zaista smo svi na rubu, sutra nam je osma utakmica u 16 dana. Evo, danas smo tek drugi put dobili dopuštenje da izađemo van na svježi zrak. Doslovno imamo putokaze od hotela do autobusa i do dvorane. Živjeli smo u sportskom "zatvoru" - opisao je izbornik Nenad Šoštarić koji je u ova dva tjedna već toliko puta ponovio, da mu se i na licu već vidjelo da ne može više, ali kolege iz Danske bili su uporni...

- Prije turnira bio bih presretan da smo završili među osam. Pa jedna Norveška je ovdje nikad jača, s četiri zlatne iz Rija koje su na tribinama! Samo u stožeru ima 45 ljudi! Francuska je slična priča. Nadam se da će ovo, kako god završilo sutra, biti temelj za budućnost.

Za skoru budućnost spremno je i iznenađenje...

- Naš prijatelj Željko Krušlin Kruška napisao je pjesmu za cure i uskoro će biti u eteru. Eto, nikad nisu ni sanjale da će netko pjevati o njima.

Kamo sreće da sutra još iz Danske kući odu pjevajući...
 

Najčitaniji članci