Obavijesti

Sport

Komentari 37

Skaut Arsenala dolazi na Poljud zbog Hajdukova dijamanta...

Skaut Arsenala dolazi na Poljud zbog Hajdukova dijamanta...

Pukštas je igrač kakvih je malo u HNL-u. Klasični box to box veznjak, ali koji može pokriti više pozicija. Otkako se oporavio od ozljede, Hajduk je nanizao s pobjedama

VIDEO

Mislav Karoglan rekao je kako ne može zamisliti Hajduk bez Rokasa Pukštasa (19). I nije to samo floskula kako bi se dodvorio navijačima koji ga obožavaju, već je to činjenica. Riješio je derbije protiv Dinama i Rijeke na početku sezone pa propustio dva mjeseca zbog ozljede koljena. U međuvremenu je klub upao u veliku krizu, Ivan Leko dobio otkaz, a Rokas konačno oporavio. I eto rezultata, Splićani su povezali pet pobjeda pod novim trenerom Karoglanom i opet se vratili na prvo mjesto. Samo protiv Rudeša nije odigrao cijeli susret, izašao je četiri minute prije kraja.

Pokretanje videa...

Barba Lovre pjeva hajdukovcima 04:33

Pukštas je igrač kakvih je malo u HNL-u. Klasični box to box veznjak, ali koji može pokriti više pozicija. Jednako je dobar u obrani i napadu, no njegova najveća prednost je što stalno uči. Upija savjete trenera i suigrača, pohodi nogometne seminare i individualno radi na sebi. Nikada nije zadovoljan trenutnim, želi napredovati i svakodnevno radi na nedostacima. To je ono što vrhunske nogometaše odvaja od prosječnih. 

Split: Utakmica HNK Hajduk i NK Osijek u 12. kolu Prve HNL

Kako je Pukštas zaludio Arsenal

Tek mu je 19 godina, ali već sada je jedan od najboljih igrača Hajduka. Na Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura, ali jasno je svima da će ga 'bili' jednog dana prodati za puno veći iznos. Hajdukova realnost je da mora prodavati svoje dijamante kako bi uredno poslovao, no navijači se nadaju da će Pukštas, za razliku od brojnih njegovih prethodnika, ostaviti trag na Poljudu prije odlaska u jači klub. Prošli tjedan produžio je ugovor do 2027. godine.

Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka

Hajduk u subotu od 17.30 na Poljudu dočekuje Goricu u 17. kolu HNL-a, a među dvadesetak tisuća navijača, koliko se očekuje na tribina, navodno će biti jedan skaut. Naime, kako je prostrujilo javnim prostorom, skaut Arsenala rezervirao je svoje mjesto na Poljudu zbog sjajnog Pukštasa koji je očito zapeo za oko 'topnicima'. Podsjetimo, poveznica između Hajduka i Arsenala je legendarni Boro Primorac koji je u londonskom klubu 18 godina radio kao pomoćnik Arseneu Wengeru. Sada je na Poljudu šef omladinske škole.

Eto Pukštasu dodatna motivacija, ali obzirom na njegov mentalitet, to ga previše i ne brine. U njegovim mislima samo je kako pobijediti Goricu. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union