Obavijesti

Sport

Komentari 57

Škotski portal udario po Daliću zbog Čolaka: Nadamo se da će mu ovo biti zadnji turnir...

Škotski portal udario po Daliću zbog Čolaka: Nadamo se da će mu ovo biti zadnji turnir...

Razočarani smo zbog svojeg igrača, očajavat će zbog ovog. Ako sad nije pozvan, kad ovako igra, onda vjerojatno više nikad neće dobiti poziv u reprezentaciju, piše u tekstu portala Ibrox Noise

VIDEO

Antonio Čolak u najboljoj je formi od svih hrvatskih napadača. Igra na vrhuncu, zabio je čak 15 golova u 25 utakmica, no neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Pokretanje videa...

Hrvatska-Austrija 00:48

Zlatko Dalić je u srijedu prijepodne objavio popis od 26 igrača koje će voditi u Katar, a napadač Rangersa je među osam imena koja su otpala. Prednost ispred njega dobili su Andrej Kramarić, Marko Livaja, Bruno Petković i Ante Budimir.

Na te vijesti poprilično burno reagirao je škotski portal Ibrox Noise koji prati Rangerse. Nije im jasno kako Čolak nije dobio poziv unatoč sjajnoj formi, a žestoko su iskritizirali i izbornika Zlatka Dalića. 

Zlatko Dalić objavio popis igrača za Svjetsko prvenstvo

- Navijači Rangesa šokirani su nakon što je objavljeno da Antonio Čolak neće ići u Katar. Umjesto njega ide Ante Budimir, koji je zabio tek jedan gol ove sezone. Ranije smo objasnili da je Čolak jedan od tri hrvatska napadača u formi. Iako je trenutno po formi jedan od najboljih napadača na svijetu, Čolak ne dobiva dovoljno šansi u reprezentaciji. On je jedini hrvatski napadač koji ima gol u Europi ove sezone, ali Dalić je umjesto njega poveo internacionalca iz Španjolske - piše u spomenutom tekstu. 

Brozović donio tri boda u teškoj utakmici protiv Slovačke

Dotaknuli su se još jednog igrača Rangersa, Borne Barišića, no za njega su ustvrdili kako vrlo vjerojatno neće igrati pored Borne Sose i Joška Gvardiola. Zatim su se vratili na izostanak Čolaka, što autor teksta očito ne može progutati. 

Champions League - Group A - Rangers v Ajax Amsterdam

Isprozivao je izbornika Zlatka Dalića te izrazio želju da mu ovo bude zadnji turnir s Hrvatskom. 

- Iznenađeni smo i nismo, ali nas boli to što je Čolak rekao istinu, a to je da je u formi života i da je zaslužio poziv. Bio je u reprezentaciji dok je igrao za Malmö, kada je bio u slabijoj formi nego danas. To je loš potez čovjeka koji je bio užasan na Euru i koji je nekoliko puta lagao o tome zašto Barišić ne igra na lijevom beku. Razočarani smo zbog svojeg igrača, očajavat će zbog ovog. Ako sad nije pozvan, kad ovako igra, onda vjerojatno više nikad neće dobiti poziv u reprezentaciju. Nadamo se da će ovo Daliću biti zadnji turnir jer je Hrvatska nakon Rusije ostarjela momčad u slobodnom padu. Treba novi smjer - piše u tekstu. 

POGLEDAJTE VIDEO: DALIĆ OBJAVIO TKO IDE NA SVJETSKO PRVENSTVO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome