Obavijesti

Sport

Komentari 244

Slasnih 4-0: Hajduk sredio i poljski Slask, zabio Brkljača (16)

Slasnih 4-0: Hajduk sredio i poljski Slask, zabio Brkljača (16)
3

Jens Gustafsson dao je poštedu za ovu utakmicu Marku Livaju i još nekolicini igrača, krenuo je u susret s postavom: Sentić - Dellova, Elez, Vušković, Čolina - Čuić, Brkljača, Ćubelić - Jairo, Jakoliš, Ljubičić

VIDEO

Preokret protiv Rumunja pa razbijanje Poljaka. Tako su završile prve dvije pripremne utakmice Hajduka.

Tri dana nakon što su s 2-1 pobijedili rumunjsku Craiovu, Splićani su u Sloveniji s 4-0 sredili poljski Slask, četvrtoplasirani klub u Poljskoj prošle sezone.

Jens Gustafsson dao je poštedu za ovu utakmicu Marku Livaji i još nekolicini igrača, krenuo je u susret s kombiniranom i dosta mladom postavom: Sentić - Dellova, Elez, Vušković, Čolina - Čuić, Brkljača, Ćubelić - Jairo, Jakoliš, Ljubičić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Gustafsson debitirao pobjedom: Hajduk slavio protiv Rumunja!
Gustafsson debitirao pobjedom: Hajduk slavio protiv Rumunja!

Već u 11. minuti Hajduk je u vodstvo doveo 16-godišnji Marko Brkljača, a devet minuta kasnije povisio je Vušković iz kaznenog udarca. Atanasov je postavio 3-0 u 71., a Šarić u 82. stavio točku na i.

- Igrači su pokazali jako dobar gard. Svaka utakmica je važna za naš razvoj, zadovoljan sam kako smo radili stvari o kojima smo pričali prije utakmice. Nije me briga za godine igrača, nego kvalitetu. Posebno me raduje taj gard, koji je bio dobar. Moramo biti oprezni s mladim igračima, danas su svi bili jako dobri, ali važno je kako ćeš reagirati sutra. Budeš li jako radio, tada možeš postati jako dobar igrač. Ako ćeš biti arogantan nakon dobre partije, onda neće biti dobro. Mogli smo zabiti još golova, ali prezadovoljan sam - rekao je trener Gustafsson.

- Odigrali smo dosta dobru utakmicu, dominirali svih 90 minuta, postigli četiri gola i sačuvali čistu mrežu. Realizacija je bila na vrhunskoj razini, moramo samo ovako nastaviti. Mladi igrači su odigrali odličnu utakmicu, moraju samo pokazati da se ne boje nikoga, da imaju pobjednički mentalitet. Mislim da ćemo samo ići na bolje, pripreme su tu da se podignemo na taktičkom i fizičkom planu, sve ide dobro, moramo samo ovako nastaviti - poručio je Vušković.

Hajduk je trebao sljedeću utakmicu igrati tek 7. srpnja protiv Celja, no naknadno je dogovorio dvoboj s Arisom u nedjelju. Dan nakon Celja igrat će i protiv rumunjskog Arada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 244
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića