Obavijesti

Sport

Komentari 13

VIDEO Nova golijada u HNL-u! Slaven srušio Rudeš u Koprivnici

VIDEO Nova golijada u HNL-u! Slaven srušio Rudeš u Koprivnici

U prvom poluvremenu su pala dva, do kraja još tri. Rudeš se dvaput vraćao, ali nije mogao protiv Slavena čiji je apsolutni junak bio stoper Vinko Međimorec. 'Farmaceuti' su stigli do prve pobjede ove sezone

Nogometaši Slaven Belupa i Rudeša tražili su u međusobnom ogledu 3. kola HNL-a u Koprivnici premijernu pobjedu u sezoni, a do nje je stigla domaća momčad koja je slavila 3-2 (1-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Slaven - Rudeš 3-2

Pokretanje videa...

Slaven Belupo - Rudeš 3-2 (sažetak) 08:33

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Junak pobjede Slaven Belupa bio je Vinko Međimorec koji je postigao dva pogotka, u 56. i 74. minuti, dok je prvi za domaćina na susretu dao Ante Crnac u 44. minuti. Strijelci Rudeša su bili Aleksa Latković u 45. te Ivan Tomečak u 78. minuti.

Statistika utakmice Slaven - Rudeš

Nakon ravnopravnih desetak uvodnih minuta terenom u Koprivnici zagospodarili su gosti iz Zagreba. Rudeš je izgledao bolje i uvjerljivije, a najveća opasnost po domaćina bio je Latković. Taj je igrač od 10. do 20. minute imao dvije solidne prilike.

Iako je Rudeš izgledao bolje domaći sastav je poveo u 44. minuti. Na ubačenu loptu Boseca iz drugog plana je dobro utrčao Crnac te je glavom poentirao za 1-0. No, vrlo kratko su domaćini uživali u vodstvu jer je Rudeš izjednačio u sljedećem napadu. Strijelac je bio spomenuti Latković, najbolji gostujući igrač u prvom dijelu.

Rudeš je bolje na terenu izgledao i na startu drugog poluvremena, ali opet je Slaven Belupo poveo. U 56. minuti Mioč je izveo slobodan udarac, a loptu je na drugoj vratnici dočekao Međimorec i pospremio je u mrežu za 2-1 Slaven Belupa.

Opet je potom nasrnuo Rudeš, a u 63. i 67. minuti dobre su pokušaje imali Tomečak i Latković, ali je sve i ostalo na pokušajima. Uslijedila je opet kazna na drugoj strani i još je jednom strijelac bio Međimorec koji je u 74. minuti povećao na 3-1.

Do kraja dvoboja Rudeš je uspio smanjiti na 2-3, u 78. minuti je situaciju jedan na jedan sa suparničkim golmanom riješio Tomečak, ali do boda povratnik u prvoligaško društvo ipak nije stigao. Rudeš je upisao treći poraz u isto toliko nastupa. (Hina)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
3. kolo HNL-a 18:45 , Stadion u Koprivnici
Slaven
Crnac 44', Međimorec 56', 74'
3 : 2
Rudeš
Latković 45', Tomečak 79'
Sortiranje događaja

KRAJ! Luda utakmica u Koprivnici u kojoj smo vidjeli čak pet pogodaka. Nastavlja se trend golijade u novoj sezoni HNL-a.

Slaven je poveo, minutu kasnije Rudeš izjednačio. U nastavku je stoper Međimorec zabio dva gola glavom, a Tomečak eurogolom vratio nadu Rudešanima.

Ipak, momčad Ricarda Moniza izdržala je nalete Zagrepčana i stigla do prve pobjede ove sezone. Rudeš je i dalje bez bodova. Nalazi se na začelju tablice.

90+3'

Posljednja promjena kod Slavena. Izašao je Crnac, a ušao Boras.

Igrat će se najmanje tri minute sučeva dodatka.

89'

Prosinečki opet mijenja. Rešetar je dobio šansu, Mašala završio nastup.

80'

Dvostruka promjena kod Rudeša. Izašli su Ljubanović i Pasariček, u igri su Plazonja i Kovačević.

Komentari 13