Sport

Komentari 38

Suigrači se sjetili Luke: Modrić je ugasio 34 svjećice na torti...

Suigrači se sjetili Luke: Modrić je ugasio 34 svjećice na torti...

Znam da bi možda sada radije bio s Vanjom i sa djecom, ali mi ćemo ti kao tvoja druga obitelj zaželjeti puno sreće, radosti i uspjeha, poručila je u čestitci za 34. rođendan Luki Iva Olivari

Drago mi je da mogu slaviti u ovom okruženju, gdje sam već skoro 13 godina, od toga možda samo dva ili tri rođendana nisam proslavio u reprezentaciji, rekao je na današnji dan prošle godine kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Prošla je godina dana, a u taboru reprezentacije ista slika - rođendanska torta, slavljenik Modrić i upaljene svjećice. Ovoga puta njihov se broj popeo na 34. Sada u reprezentaciji broji više od 13 godina, a prema prošlogodišnjim riječima, posljednjih 10 ili 11 rođendana slavio je s Vatrenima.

- Luka je većinu svojih rođendana proslavio s nama jer ih slavi kada mi igramo reprezentativne utakmice. Znam da bi možda sada radije bio s Vanjom i sa djecom doma, ali mi ćemo ti kao tvoja druga obitelj zaželjeti puno sreće, radosti, uspjeha kako na terenu, tako i izvan njega - poručila je u čestitki Modriću team managerica reprezentacije Iva Olivari.

Prošle je godine Modrić svoj rođendan dočekao kao viceprvak i najbolji nogometaš svijeta, a ove godine je na pragu osiguranja plasmana na Europskom prvenstvu. A iduće godine? Tko zna, jer po svemu sudeći, Luka se još uvijek nije spreman odreći tradicionalnih rođendana u reprezentaciji.

- Uživam i guštam igrati za reprezentaciju i bit ću tu dok god budem mogao. Nakon Rusije, kad su mislili da je idealan trenutak da se oprostim, ja sam odlučivao srcem. Najveća čast mi je igrati za Hrvatsku, tada se osjećam najbolje i najljepše - rekao je hrvatski kapetan.

Najčitaniji članci