Obavijesti

Sport

Komentari 6

Slavni, čuvajte se! Ramsey je zabio gol u pobjedi Arsenala...

Slavni, čuvajte se! Ramsey je zabio gol u pobjedi Arsenala...
1

Priča dana je gol 'ubojice slavnih' Aarona Ramseya. Naime, poznato je da velškog igrača prati 'prokletstvo' jer svaki put kad on postigne gol, premine slavna osoba...

VIDEO

Velškog igrača prati 'prokletstvo' jer svaki put kada Velšanin Aaron Ramsey postigne pogodak, premine slavna osoba. Posljednju je 'pokopao' bivšu prvu damu SAD-a, Nancy Reagan

Arsenal je s dosta muke izborio prolaz u trećem kolu FA kupa. Topnici su s 2:1 pobijedili drugoligaša Prestona , ali tek nakon preokreta.

Domaćin, koji se nalazi na 11. mjestu 'Championshipa', poveo je u sedmoj minuti golom Calluma Robinsona i zadržao je vodstvo do konca poluvremena.

"Topnici" su izjednačili u 46. minuti golom Aarona Ramseyja, a pobjednički pogodak za goste zabio je Oliver Giroud u 89. minuti.

- Nismo dobro ušli u susret, Preston nas je iznenadio svojom igrom. Ipak, u drugom poluvremenu smo bili bolji i zasluženo smo pobijedili. Pokazali smo pravi karakter i zabili dva gola - kazao je francuski napadač koji je drugi put u posljednja četiri dana spasio Arsenal.

U utorak je u ligaškom susretu kod Bournemoutha zabio za 3-3 u sudačkoj nadoknadi utakmice nakon što je Arsenal gubio 0-3.

Olivier Giroud je i drugu utakmicu u nizu junak Arsena Wengera jer mu je nakon remija u sudačkoj nadoknadi protiv Bournemoutha, sada osigurao pobjedu u 89. minuti.

Ipak, priča dana je pogodak 'ubojice slavnih' Aarona Ramseya. Naime, poznato je da velškog igrača prati 'prokletstvo' jer svaki put kada on postigne gol, premine slavna osoba. Tako je svojim posljednjim golom u ožujku protiv Tottenhama prošle godine 'pokopao' bivšu prvu damu SAD-a, Nancy Reagan.

U 2016. su nedugo nakon njegovih pogodaka preminuli i David Bowie i Alan Rickman. Prije njih, kad god je zabio, umrle su ove poznate osobe: Steve Jobs, Osama bin Laden, Muammer Gaddafi, Whitney Houston, Paul Walker, Robin Williams.

A prije nego što je lijepo asistirao petom u samoj završnici utakmice, Ramsey je zabio u 46. minuti i tada je poravnao na 1:1 jer je Preston imao vodstvo od sedme minute igre zahvaljujući pogotku Robinsona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe