Obavijesti

Sport

Komentari 12

Šveđani se probudili u drugom dijelu: Forsberg za vrh skupine

Šveđani se probudili u drugom dijelu: Forsberg za vrh skupine

Prvo je poluvrijeme bilo za zaborav, ali zato su Šveđani stisnuli u drugom dijelu. Isplatilo im se to u 76. minuti kad je Forsberg pogodio iz penala te su Skandinavci zasjeli na vrh skupine E

U susretu 2. kola E skupine Europskog nogometnog prvenstva Švedska je u Sankt Peterburgu pobijedila Slovačku sa 1-0 (-0-0), a jedini pogodak postigao je Emil Forsberg u 77. minuti iz penala.

Euro 2020 - Group E - Sweden v Slovakia

U prvom poluvremenu nismo vidjeli niti jednu izglednu priliku, da bi u drugom Švedska odlučnije krenula u napade i nanizala nekoliko gol-šansi. Na kraju jedini gol pao je iz penala. Robin Quaison, veznjak Mainza koji je u igru ušao u 64. minuti, izborio je penal, nakon što ga je u 16-ercu oborio vratar Martin Dubravka, a siguran realizator bio je Emil Forsberg u 77. minuti. 

Euro 2020 - Group E - Sweden v Slovakia

Sada na tablici E skupine vodi Švedska sa četiri boda, druga je Slovačka sa tri, Španjolska ima jedan iz remija sa Švedskom, dok je Poljska, koja je u prvom kolu izgubila od Slovačke, bez bodova.

Euro 2020 - Group E - Sweden v Slovakia

Dan kasnije, u subotu, u ovoj skupini sastaju se Španjolska i Poljska (Sevilla). Zadnje kolo je na rasporedu 23. lipnja, a sastaju se Španjolska - Slovačka (Sevilla), te Švedska - Poljska (Sankt Peterburg).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
SKUPINA E, EUROPSKO PRVENSTVO 15.00 , GAZPROM ARENA, SANKT PETERBURG
Švedska
76' Forsberg (11m)
1 : 0
Slovačka
Sortiranje događaja
KRAJ

Šveđani su slavili golom Forsberga iz penala i okrunili odličan remi protiv Španjolaca! Gotovo sigurno su u osmini finala, a Slovake u zadnjem kolu čeka utakmica protiv 'furije'.

90'+5'

Došao je pred švedski gol i Martin Dubravka, a sad traže Slovaci igranje rukom i penal. Vidjet ćemo što će reći iz VAR sobe.

90'

Četvrti je sudac pokazao pet minuta nadoknade.

87'

Gužva je bila ispred švedskog gola, pokušavali su ugurati loptu iza crte, ali nisu uspjeli. Na kraju su Šveđani umalo potegnuli kontru, ali Weiss je napravio prekršaj i za to dobio žuti karton.

84'

Napravili su i Slovaci dvostruku zamjenu. Izašli su Hrosovsky i Hubocan, a ušli su Duris i Hancko.

Komentari 12