Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Slovenci su smijenili Vujovića zbog 'umri, bre' igraču PPD-a!

Mislim da je to zbog onoga što se dogodilo na minuti odmora na utakmici PPD Zagreba. To je dovelo do otpora drugih igrača. Doveli su me zbog mog kartaktera, a sada i maknuli - rekao je Vujović nakon otkaza

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
28 komentara

Veselin Vujović od srijede više nije izbornik Slovenije. Hrvatski su mu se susjedi zahvalili na suradnji, dosta neočekivano, iznenađujuće štoviše, uzimajući u obzir da je Euro pred vratima, ali, kako kažu, došlo je do zasićenja koje je moglo ugroziti rezultat na skorašnjem Europskom prvenstvu.

- Nakon četverogodišnjeg ciklusa predsjedništvo Rukometnog saveza Slovenije ocijenilo je, ne gledajući vrhunske rezultate, da je potrebno pronaći novu energiju. Iz toga razloga dogovorili smo raskid suradnje s Veselinom Vujovićem. Nemamo puno vremena, ali vjerujemo da će biti dovoljno da pronađemo kvalitetno rješenje. Do sredine prosinca imat ćemo novog izbornika - objasnio je predsjednik Slovenskog rukometnog saveza Franjo Bobinec.

Zasićenje ili ne, Vujović ima svoju verziju razloga otkaza... Ma, kakvo zasićenje.

- Mislim da je to zbog onoga što se dogodilo na minuti odmora na utakmici PPD Zagreba. To je dovelo do pobune drugih igrača. Doveli su me zbog mog kartaktera, a sada i maknuli - rekao je Vujović za makedonski G-sport.

Prošli je tjedan, podsjetimo, prešao granice dobrog ukusa kada je u Brestu prema Aleksu Vlahu zaurlao: "Umri, bre, da te ne gledam više". Vlah je Slovenac, nije teško zbrojiti dva i dva.

Men's EHF European Handball Championship VIDEO: VULGARAN ISPAD Vujović igraču na time-outu: Umri, bre, više da te ne gledam

Slovenci su da doveli u ljeto 2015. godine i ostao je, sasvim solidne, četiri godine. Uzeo je broncu 2017. godine na SP-u, u onoj utakmici u kojoj je Hrvatska ispustila +9... Sada će barem u miru moći raditi u Zagrebu.

Slovenija? Spominju se Juan Carlos Pastor, Talant Dujshebaev, Branko Tamše, Alfred Gislason, možda i Vujovićev pomoćnik Uroš Zorman... Ne fali izbora susjedima, ali vremena da.

Naši partneri pišu
Message