Obavijesti

Sport

Komentari 11

Šofer, pokvario se GPS? Igrači Barce se izgubili u S. Arabiji!

Šofer, pokvario se GPS? Igrači Barce se izgubili u S. Arabiji!
1

Messi, Rakitić i družina trebali su doći u kamp Al Ittihada na dogovorenu presicu uoči utakmice, ali šofer autobusa je previše vjerovao GPS-u pa su Katalonci odlutali 'samo' 30 km dalje...

VIDEO

GPS je sjajna stvar, zar ne? Možemo otputovati u bilo koji dio svijeta i bez problema šetati ulicama gradova bez gomile karata i mapa i to sve uz pomoć tehnologije. No ta tehnologija nekad zna poprilično zeznuti pa se možemo izgubiti u prijevodu.

Pokretanje videa...

00:14

E pa upravo su se u prijevodu izgubili i nogometaši Barcelone koji u četvrtak igraju polufinale Superkupa protiv Atletico Madrida. Ernesto Valverde i Sergio Busquets su trebali u 15 i 30 po lokalnom vremenu stati pred mikrofone, ali klupski autobus se malo pogubio po Jeddahu, u gradu Saudijske Arabije gdje se i igra Superkup.

Messi, Rakitić i družina trebali su doći u kamp Al Ittihada na dogovorenu pressicu, ali šofer autobusa je previše vjerovao GPS-u pa su Katalonci odlutali 'samo' 30 km dalje! Naime, oni su završili kod stadiona King Abdullah Sports City gdje će Barca i igrati protiv Atletica, ali promašili su termin.

Vozač je za promašenu lokaciju okrivio GPS, a španjolski mediji pišu da je do problema došlo nakon što je u aplikaciju upisao krivu adresu te se nakon toga totalno izgubio u gustom prometu. Klupski dužnosnici su tada shvatili da ipak ništa od presice te su detalje brže-bolje javili i organizatorima. 

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

Kako ne bi još dodatno izgubili na vremenu, Katalonci su usput i ostali na stadionu gdje su odradili trening, a na presicu će se uputiti nešto kasnije. 

Dok se Barca gubi po Saudijskoj Arabiji, prvi polufinalni dvoboj Superkupa od 20 sati igraju Valencia i Real Madrid...

Sigurno se pitate zašto u Superkupu sudjeluju četiri momčadi i još se sve odvija u Saudijskoj Arabiji? Pa novac je odgovor. Španjolski Superkup, koji se igra od 1982. godine, prvi put je organiziran u ovom formatu s četiri momčadi, a ne dvije nakon što je Španjolski nogometni savez potpisao ugovor sa Saudijskom Arabijom, jednim od najvećih svjetskih izvoznika nafte.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića