Obavijesti

Sport

Komentari 111

Dan iz noćne more: City pao na Etihadu, United u novoj krizi

Dan iz noćne more: City pao na Etihadu, United u novoj krizi
1

Nevjerojatni Adama Traore postigao je dva gola što su mu bili tek drugi i treći u Premier ligi otkako je u Wolverhampton te jedini ove sezone. Pravi trenutak za to, rekli bi 'redsi'

VIDEO

Dinamo je pošteno namučio Manchester City Pepa Guardiole u Ligi prvaka i odolijevao napadima punih sat vremena prije nego je Raheem Sterling ušao u igru pa u 66. minuti probio čvrsti modri blok.

Utakmica na Etihadu bila je pravi ispit za momčad vrijednu 1,2 milijardi eura, to je potvrdio i sam Guardiola, a izgleda da je iscrpljenost učinila svoje jer je Manchester City u 8. kolu Premier lige izgubio kod kuće na Etihadu od Wolverhamptona 2-0!

Guardiola je na travnjak izveo najjači sastav i pobjeda je bila imperativ. Liverpool je svoje odradio u subotu pobijedivši neugodni Leicester 2-1 i samo tri boda dolazila su u obzir u današnjem susretu. Međutim...

Nevjerojatni Adama Traore postigao je dva gola što su mu bili tek drugi i treći u Premier ligi otkako je u Wolverhampton stigao iz Middlesbrougha. Liverpoolovci bi rekli da je odabrao pravi trenutak pošto su krilnom napadaču 'vukova' to ujedno prvi golovi ove sezone i to odmah protiv aktualnog engleskog prvaka.

Traore je načeo 'građane' u 80. minuti da bi nekoliko trenutaka prije posljednjeg sučeva zvižduka zabio i drugi te tako dobrano poremetio planove aktualnog prvaka.

Ovim porazom City sada za Liverpoolom zaostaje ogromnih osam bodova, a imajući u vidu Liverpoolovu formu i samo dva poraza u zadnjih godinu i pol dana, momčad Jurgena Kloppa već je na polovici prve polusezone stekla udobnu prednost prema konačnom cilju osvajanja toliko dugo iščekivanog trofeja Premier lige.

Novi junak 'vukova' prošao je Barcinu akademiju, a Cityju je danas nanio već drugi poraz ove sezone i prvi domaći ove godine. U trenutku kada je zabio prvi gol, City je 26 puta zaredom prvi stizao u prednost, no ne i ovoga puta.

Posljednji put Guardiolina družina je na svom terenu izgubila u prosincu prošle godine od Crystal Palacea (2-3).

Chelsea uvjerljiv

Arsenal je na svom stadionu pobijedio Bournemouth s 1-0, dok je Chelsea na gostovanju porazio Southampton sa 4-1.

"Bluesi" su bili uvjerljivi na stadionu St Mary's pobijedivši Southampton sa 4-1. Gosti su već nakon prvog poluvremena vodili 3-1, a potom su u nastavku samo potvrdili pobjedu.

Mrežu domaćina načeo je Tammy Abraham u 17. minuti, postigavši već osmi ligaški pogodak. Među strijelce su se upisali i Mount (24), Kante (40), te Batshuayi (89), dok je strijelac za Southampton bio Ings (30).

Arsenal je do nova tri boda stigao golom Davida Luiza u 9. minuti.

Noćna mora Uniteda

Niti treću utakmicu zaredom Manchester United ne zna za pobjedu. Danas je nastradao na gostovanju kod Newcastlea 1-0, a jedini gol zabio je 19-godišnji veznjak Longstaff sjajnim udarcem s dvadeset metara.

 Bio je to njegov prvi nastup u dresu 'svraka' i premijerni pogodak u elitnom razredu engleskog nogometa.

United je upao u novu krizu i trenutno je tek 12. momčad Premier lige. U posljednja tri kola ima dva poraza i jedan remi.

Utakmicu će pamtiti i menadžer Newcastle Uniteda Steve Bruce kojem je to bila 400-ta utakmica u Premiershipu, a zanimljivo, napokon je u 22. pokušaju uspio srušiti 'Crvene vragove'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao