Obavijesti

Sport

Komentari 39

Šok uoči Wolfsbergera: Još su četiri igrača Dinama pozitivna!

Šok uoči Wolfsbergera: Još su četiri igrača Dinama pozitivna!

Još je dan do utakmice protiv Wolfsbergera, a vijesti nisu nimalo dobre. Jučer je bio pozitivan jedan igrač, a danas su pozitivna još četvorica. Imena ne možemo objaviti, ali Dinamo će biti jako oslabljen u četvrtak

VIDEO

Jučerašnji je dan u Maksimiru bez ikakve sumnje bio jako napet. Nadali su se možda kako će rezultate obaveznog Uefinog testiranja saznati u utorak navečer, ali ipak su ih saznali u srijedu ujutro.

Pokretanje videa...

00:43

Jučer smo doznali kako su pozitivni trener Zoran Mamić i jedan igrač, a jutros je stigla informacija kako su još četiri nogometaša pozitivna na virus. Imena im ne možemo objaviti zbog zaštite osobnih podataka, ali jasno je kako će "modri" u utakmicu protiv Wolfsbergera ući jako oslabljeni.

Ukupno su devetorica igrača s liste za Uefine utakmice dan uoči 3. kola Europske lige pozitivna na korona virus, a ima i još pozitvnih članova stručnog stožera. 

Kevin Theophile-Catherine je i ranije otpao, zbog problema s ramenom. Vjerojatno je odlazak u Rusiju kriv za nove zaraze u Dinamu. Doznajemo kako u hotelu nitko od osoblja baš i nije nosio maske, niti u liftu, a ni u ostalim dijelovima hotela. Dinamo je prije CSKA imao jednog zaraženog igrača, a sad ih ima još petoricu.

Zaražena su i dva fizioterapeuta i jedan ekonom, a od utorka znamo i da je zaražen još jedan član stručnog stožera. U srijedu je bio zaražen još jedan. Dinamo je u Rusiju uzeo vrijedan bod, ali je korona zbog te utakmice očito "pokosila" našeg prvaka.

Dinamo je za svaki slučaj na B listu u utorak prijavio nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Julardžija, Krizmanić, Jurišić, Jelenić,   su se našli na tom popisu. 

- Nastavno na službeno testiranje uoči UEFA utakmice, GNK Dinamo obavještava javnost kako je kod petorice igrača prve momčadi ustanovljena prisutnost virusa COVID-19 te oni neće moći nastupiti u utakmici 3. kola Europa lige protiv austrijskog Wolfsbergera. S ovom četvoricom, GNK Dinamo ima ukupno devet igrača s UEFA liste koji neće nastupiti na utakmici zbog COVID-19 virusa. Nadalje, pozitivnim su se pokazali nalazi testiranja kod nekoliko članova stručnog stožera te će utakmicu s klupe voditi Alen Peternac - objavio je Dinamo na službenim stranicama.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu