Obavijesti

Sport

Komentari 34

Šokantan poraz za Bilića: West Ham imao sve, a dobio - ništa!

Šokantan poraz za Bilića: West Ham imao sve, a dobio - ništa!
2

Reid je još u nadoknadi dobio i drugi žuti karton pa je isključen i neće moći igrati proti Manchester Uniteda. Zapravo je neobjašnjivo što i kako su sve ovo prosuli 'hammersi'

VIDEO

West Ham je u 12. kolu Premiershipa na White Hart Laneu imao 2:1 protiv Tottenhama do 89. minute, a onda do kraja susreta izgubio 3:2. 'Spursi' su tako uspjeli izbjeći prvi poraz ove sezone i ostali jedina momčad Premiershipa bez poraza. 

VIDEO

Domaćini su zabili u sedmoj minuti kada je Christian Eriksen poslao loptu u mrežu, ali pomoćni sudac je podigao zastavicu pa je semafor ponovno vraćen na nulu. 

Gsoti su se nekako oslobodili tog početnog pritiska i oko 20. minute počeli igrati otvorenije pa je tako u 24. minuti Kouyate glavom uzdrmao prečku nakon ubačaja iz kornera, nakon čega je Payet pucao po golu, a loptu na putu Antonio zahvatio glavom i skrenuo ju u mrežu za vodstvo 'hammersa'. 

Tottenham je u nastavku istrčao kao potpuno drugačija momčad i odmah krenuo s velikim pritiskom na goste što mu se i isplatilo u 51. minuti kada je Harry Winks uspio zabiti za 1:1. Randolph, kojeg je Slaven Bilić poslao na gol promijenivši tako do tada uobičajenog Adriana, je obranio udarac Jansena pa se odlično bacio i pred Winksa, no samo je dotaknuo loptu koja je ipak otišla u mrežu. 

Randolph se iskazao i u 59. minuti kada je sjajno 'skinuo' udarac glavom Diera i tako dao dodatni impuls svojim suigračima koji su u 68. minuti izborili penal. Janssen je rukom potezao Reida kod jednog ubacivanja iz kuta, a Mike Dean je bez oklijevanja pokazao na bijelu točku odakle je precizan bio Manuel Lanzini. 

I kada se činilo da će West Ham uzeti sva tri boda, Son je prošao po lijevoj strani i ubacio pred gol gdje je Randolph loše procijenio loptu i nije ju uspio dohvatiti te je Harry Kane jednostavno skrenuo loptu u mrežu za izjednačenje. Randolph je do tada sve branio, a onda jednom krivom procjenom praktički sve pokvario. 

Da sve bude još gore po momčad Slavena Bilića, samo minutu kasnije Son je izborio penal kojeg je Kane sigurno realizirao za pobjedu 'spursa'. Reid je u nadoknadi dobio i drugi žuti karton pa je isključen i neće moći igrati proti Manchester Uniteda. Zapravo je neobjašnjivo što i kako su sve ovo prosuli 'hammersi'. 

- Jako smo razočarani. Jako je teško prihvatiti realnost da vodite u 89. minuti pa onda primite dva gola. Imali smo tri jako dobre prilike da zabijemo i treći gol te tako riješimo utakmicu, ali nismo zabili. Bili smo bolja momčad u prvom poluvremenu, ali smo onda počeli gubiti lopte. Kad smo zabili drugi nismo znali sačuvati loptu i onda ubosti i treći. Imali smo nekoliko dobrih kontri i morali smo zabiti i treći gol. Imamo jako težak raspored, ali pokazali smo da možemo pružiti dobre utakmice. Veliki je udarac međutim što neće biti Reida jedno vrijeme. Bio je jako dobar i nedostajat će nam - rekao je Bilić čija je momčad dobila najviše crvenih kartona (7) ove sezone u Premiershipu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me
VIDEO: 'BARAKUDA' OTVORIO DUŠU

Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me

Pozvali su me na policiju i rekli da sam ja organizator svega, bakljaš. Kad neupućeni pročitaju da si orjunaš, to te prati. Obavljao sam veliku i malu nuždu na čučavcu, kraj svih, otkrio je zlatni hrvatski vaterpolist