Sport

Komentari 84

Thompson je podržao Soldića: Uz Božju pomoć - po pobjedu

Thompson je podržao Soldića: Uz Božju pomoć - po pobjedu

Radi se o poljskom šampionu u hrvanju, koji je kvalitetan na parteru što nikako moj zadatak ne čini jednostavnim. Ali moj plan je isti i nije se promijenio, komentirao je Soldić protivnika koji je upao u zadnji čas

Sve je spremno za spektakl u Wembley Areni, još nekoliko sati ostalo je do jubilarnog KSW 50 kojeg će predvoditi Phil De Fries (c) i Luis Henrique u borbi za naslov teške kategorije.

No, našu publiku najviše će interesirati novi nastup Roberta Soldića, koji je u posljednji trenutak dobio novog protivnika - sjajnog poljskog hrvača Michala Pietrzaka.

Riječ je o borcu srednje kategorije, poljskom šampionu u hrvanju koji je kvalitetan u parteru i borbu će htjeti prebaciti na tlo.

- Ovo je dosta neugodna pozicija za mene. Pripremate se za jednom protivnika, a onda dobijete potpuno drugo ime par dana prije meča. Ali momak je također prihvatio meč što treba respektirati. Radi se o borcu koji ima 8 pobjeda i 3 poraza u profesionalnoj karijeri i vrhunski je hrvač grčko-rimskim stilom. Snažan je i čvrst. Gledao sam kako radi na treninzima i to s borcima poput Mankowskog i Gamrota. Radili su maksimalnim intenzitetom. Radi se o poljskom šampionu u hrvanju, koji je kvalitetan na parteru što nikako moj zadatak ne čini jednostavnim. Ali moj plan je isti i nije se promijenio. Kada ste MMA borac morate biti spremni na sve - rekao je Soldić uoči borbe za Fight Site.

Na dan borbe poznati hrvatski pjevač Marko Perković Thompson na Facebooku je objavio fotografiju sa Soldićem uz opis "GENI KAMENI". To mu je pjesma za ulazak u oktogon, kao i našem najboljem boksaču Filipu Hrgoviću.

"Uz Božju pomoć po pobjedu", napisao mu je Soldić u komentaru.

Borba će se održati u međukategoriji do 80 kilograma i Robin pojas neće biti ugrožen. Dvojac je u petak odradio službeno vaganje, Soldiću je vaga pokazala 79,9kg dok je Pietrzak imao 79,2kg.

Prijenos borbe bit će na RTL-u od 00.30 sati dok sam događaj počinje u 19 sati po našem vremenu.

Najčitaniji članci