Obavijesti

Sport

Komentari 13

Solskjaer: Ma radije bih rupu u momčadi nego nekog šu*ka...

Solskjaer: Ma radije bih rupu u momčadi nego nekog šu*ka...
2

"Trebate malo ega u nogometu, ali momčad mora biti na prvom mjestu. Do kraja sezone sam jasnije vidio što treba popravit. Mislim da u ovoj momčadi nemam niti jednu trulu jabuku", kaže trener Uniteda

VIDEO

Ole Gunnar Solskjaer, trener Manchester Uniteda, obratio se javnosti povodom vraćanja njegove momčadi u trenažni proces. Osvrnuo se i na neke pojedinačne prošlosezonske probleme misleći pritom na osobne događaje određenih igrača pa na zanimljiv način izrazio kako ih ovoga puta neće tolerirati.

POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Pokretanje videa...

00:33

Solskjaer je napravio velike promjene u momčadi. Otišli su Alexis Sanchez, Romelu Lukaku i Chris Smalling, a na njihova su mjesta pristigli Harry Maguire, Bruno Fernandes i Odion Ighalo. Od dobrih partija stigli su do loših, pred prekid prvenstva zaustavili su se na petom mjestu, ali trener koji je nešto više od godinu dana službeno dobio povjerenje legendarnog engleskog giganta ne očajava.

Solskjaer je istaknuo važnost zdravog momčadskog duha u kojemu se ne smiju isticati neki privatni problemi.

- Radije bih imao rupu u ekipi nego li š*pka - prokomentirao je za United We Stand. Naravno, igrom riječi na engleskom jeziku, to zvuči puno domišljatije ("I'd rather have a hole in the squad than an a**hole").

- Osobnost je jako bitna. Mi smo momčad u momčadskom okruženju. Želimo da igrači imaju ego i oštrinu, ali želimo i da se mogu prilagoditi - istaknuo je.

Premier League - Cardiff City v Manchester United

- U ožujku 2019. igrači su bili psihički umorni i iamli smo ozljeda. Igrači su kretali s negativnim razmišljanjem, a sada imaju pozitivno. Bilo je još stvari koje mi se prošle godine nisu sviđale... Neke privatne stvari koje nisu mogle biti riješene do ljeta. 

- Uvijek će biti igrača koji žele igrati više u nogometu, ali ako će ekipa biti uspješna, onda moraju biti dostupni u različito vrijeme. Imam osjećaj da u ovoj momčadi nemam niti jednu trulu jabuku - kazao je.

Premiership se vraća u lipnju, igračima se produžuju ugovori
Premiership se vraća u lipnju, igračima se produžuju ugovori

Što misli o svojim trenerskim rezultatima na Old Traffordu?

- Kada pobjeđujete sve je lako. Tek u teškim trenucima vidite koga želite i tko ima pravi mentalitet - rekao je.

- Mi to nismo vidjeli do poslije Pariza kada su stvari krenule nizbrdo. Tada sam uvidio s kim mogu graditi moćnu i dugoročnu momčad. Trebate malo ega u nogometu, ali momčad mora biti na prvom mjestu. Do kraja sezone sam jasnije vidio što treba popraviti - zaključio je. 

Manchester United je bio na petom mjestu prije prekida sezone zbog korona virusa, a  'crveni vragovi' kao i drugi premierligaši se nadaju povratku na terene u ljetu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu