Pogledajte sjajnu asistenciju Sose | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 11

Sosa vuče 'švabe' u borbi za ostanak: Nova sjajna asistencija

Sosa vuče 'švabe' u borbi za ostanak: Nova sjajna asistencija

Do jako bitne pobjede u borbi za ostanak došao je Stuttgart koji je slavio protiv Augsburga (3-2), a za prvi gol asistirao je hrvatski reprezentativac Borna Sosa

VIDEO

Hoffenheim kao da se preporodio u nastavku sezone. Bio je u seriji od četiri pobjede zaredom nakon čega je uhvatio vlak za četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Remi u prošlom kolu protiv Bayern Münchena (1-1) samo je dodatno podignuo samopouzdanje Kramarićevoj momčadi pa su puni elana stigli u Berlin na noge Herthi koja je posljednji put pobijedila u prosincu te je bila u seriji od pet poraza. No, kako to inače bude, dočekao ih je šamar.

Pokretanje videa...

Andrej Kramarić 01:17

Hertha je u 27. kolu Bundeslige pregazila Hoffenheim 3-0 i došla do vrijednih bodova u borbi za ostanak. Od početka susreta Hertha je izgledala kao da se bori za Ligu prvaka. Domaćini su dominirali pa poveli u 39. minuti golom Starka.

U 63. minuti Belfodil je povisio na 2-0, a konačnih 3-0 postavio je Tousart u 74. minuti. Blijedim gostima nije pomogao ni Andrej Kramarić koji je na travnjaku proveo svih 90 minuta. 

Soccer 1. Bundesliga/ FC Cologne - 1899 Hoffenheim 0:1.

Hoffenheim je pao na šesto mjesto, ali četvrtoplasirani Freiburg je udaljen tek bod. 

Do jako bitne pobjede u borbi za ostanak došao je Stuttgart koji je slavio protiv Augsburga (3-2). Augsburg je poveo u šestoj minuti golom Hahna, a domaćini izjednačili u 44. minuti golom Antona nakon sjajne asistencije Borne Sose. Pokupio je jedan otpadak na lijevoj strani šesnaesterca, samo potkopao loptu i sjajno naciljao svog suigrača koji je bio precizan.

Asistenciju pogledajte OVDJE

Hrvatski reprezentativac jedan je od najboljih igrača 'švaba', zainteresirani su brojni klubovi za njega i mala je vjerojatnost da ćemo ga i sljedeće sezone  na Mercedes Benz Areni. Izbrusio je svoju ljevicu i ima nevjerojatno ubojit centaršut zbog čega je i jedan od najpoželjnijih lijevih bekova. Ovo mu je bila sedma asistencija u sezoni, a uvjerljivo najviše u ligi ima sjajni Thomas Muller koji je asistirao za 16 golova. Njega će teško stići do kraja sezone. 

Ipak, radost domaćina nije dugo trajala. U prvoj minuti sudačke nadoknade Gregoritsch vraća prednost gostima. U drugom poluvremenu uslijedio je preokret. Marmoush je u 79. minuti zabio za 2-2, a za nevjerojatno bitnu pobjedu zabio je Tiago u 85. minuti. Sosa je odigrao cijelu utakmicu.

Stuttgart je sada skočio na 14. poziciju, ali i dalje ne može mirno disati. I Augsburg i Hertha imaju po 26 bodova, samo bod manje 17. Arminia. Do posljednjeg kola čeka ih žestoka borba za ostanak u ligi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner