Obavijesti

Sport

Komentari 11

Sosa vuče 'švabe' u borbi za ostanak: Nova sjajna asistencija

Sosa vuče 'švabe' u borbi za ostanak: Nova sjajna asistencija

Do jako bitne pobjede u borbi za ostanak došao je Stuttgart koji je slavio protiv Augsburga (3-2), a za prvi gol asistirao je hrvatski reprezentativac Borna Sosa

VIDEO

Hoffenheim kao da se preporodio u nastavku sezone. Bio je u seriji od četiri pobjede zaredom nakon čega je uhvatio vlak za četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Remi u prošlom kolu protiv Bayern Münchena (1-1) samo je dodatno podignuo samopouzdanje Kramarićevoj momčadi pa su puni elana stigli u Berlin na noge Herthi koja je posljednji put pobijedila u prosincu te je bila u seriji od pet poraza. No, kako to inače bude, dočekao ih je šamar.

Pokretanje videa...

Andrej Kramarić 01:17

Hertha je u 27. kolu Bundeslige pregazila Hoffenheim 3-0 i došla do vrijednih bodova u borbi za ostanak. Od početka susreta Hertha je izgledala kao da se bori za Ligu prvaka. Domaćini su dominirali pa poveli u 39. minuti golom Starka.

U 63. minuti Belfodil je povisio na 2-0, a konačnih 3-0 postavio je Tousart u 74. minuti. Blijedim gostima nije pomogao ni Andrej Kramarić koji je na travnjaku proveo svih 90 minuta. 

Soccer 1. Bundesliga/ FC Cologne - 1899 Hoffenheim 0:1.

Hoffenheim je pao na šesto mjesto, ali četvrtoplasirani Freiburg je udaljen tek bod. 

Do jako bitne pobjede u borbi za ostanak došao je Stuttgart koji je slavio protiv Augsburga (3-2). Augsburg je poveo u šestoj minuti golom Hahna, a domaćini izjednačili u 44. minuti golom Antona nakon sjajne asistencije Borne Sose. Pokupio je jedan otpadak na lijevoj strani šesnaesterca, samo potkopao loptu i sjajno naciljao svog suigrača koji je bio precizan.

Asistenciju pogledajte OVDJE

Hrvatski reprezentativac jedan je od najboljih igrača 'švaba', zainteresirani su brojni klubovi za njega i mala je vjerojatnost da ćemo ga i sljedeće sezone  na Mercedes Benz Areni. Izbrusio je svoju ljevicu i ima nevjerojatno ubojit centaršut zbog čega je i jedan od najpoželjnijih lijevih bekova. Ovo mu je bila sedma asistencija u sezoni, a uvjerljivo najviše u ligi ima sjajni Thomas Muller koji je asistirao za 16 golova. Njega će teško stići do kraja sezone. 

Ipak, radost domaćina nije dugo trajala. U prvoj minuti sudačke nadoknade Gregoritsch vraća prednost gostima. U drugom poluvremenu uslijedio je preokret. Marmoush je u 79. minuti zabio za 2-2, a za nevjerojatno bitnu pobjedu zabio je Tiago u 85. minuti. Sosa je odigrao cijelu utakmicu.

Stuttgart je sada skočio na 14. poziciju, ali i dalje ne može mirno disati. I Augsburg i Hertha imaju po 26 bodova, samo bod manje 17. Arminia. Do posljednjeg kola čeka ih žestoka borba za ostanak u ligi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu
VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'