Obavijesti

Sport

Komentari 16

Sosa: Želim u klub koji će igrati Ligu prvaka. Liga mi nije važna

Sosa: Želim u klub koji će igrati Ligu prvaka. Liga mi nije važna

'Vatreni' je svjestan da će u Stuttgartu teško do elitnog natjecanja. U razgovoru za medije iz Stuttgarta otkrio je kako priželjkuje transfer

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač njemačkog bundesligaša Stuttgarta Borna Sosa (25) izjavio je da želi zaigrati za klub koji će igrati u Ligi prvaka.

Stuttgart će teško ostvariti tu njegovu ambiciju, s obzirom na to da se u prošloj sezoni jedva zadržao u elitnom razredu njemačkog klupskog nogometa, a ni ove ne stoji bolje, jer je nakon 23 odigrana kola na 16. mjestu sa 19 bodova, koliko imaju i klubovi koji su na predzadnjoj i zadnjoj poziciji, Hoffenheim i Schalke.

POGLEDAJTE VIDEO: Sosa vodi navijanje

Pokretanje videa...

Borna Sosa vodi navijanje navijača Stuttgarta VIDEO

- Moj je cilj u jednom trenutku otići u klub koji će uvijek stremiti nastupu u Ligi prvaka - izjavio je za subotnje izdanje dnevnika "Stuttgarter Zeitung" i "Stuttgarter Nachrichten" 25-godišnji lijevi bočni igrač i osvajač brončanog odličja s Hrvatskom na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Katru.

- Nije mi važno u kojoj će to državi biti - dodao je Sosa koji je 2018. došao u Stuttgart iz zagrebačkog Dinama.

Trebao je otići u Leverkusen

Sadašnjim je ugovorom vezan za Stuttgart do kraja lipnja 2025., ali je malo nedostajalo da u siječnju ove godine promijeni sredinu i završi u Bayeru iz Leverkusena. Stuttgart je blokirao Sosin transfer.

- Prihvatio sam tu odluku... Nastavit ću i dalje davati sve od sebe za Stuttgart, a ako će biti potrebno, tražit ćemo novo rješenje na kraju sezone - izjavio je Sosa.

Transfermarkt.com, internetski portal specijaliziran za nogomet, Sosinu je tržišnu vrijednost procijenio na 20 milijuna eura. Hrvatski reprezentativac je u ovoj sezoni nastupio u 16 bundesligaških utakmica u kojima je postigao dva pogotka, a šest puta je asistirao za golove suigrača.

Stuttgart u subotu gostuje kod Eintrachta u Frankfurtu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba