Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
29 komentara

Šou se nastavlja: Sepp Blatter proglašen Švicarcem godine

U izboru tjednika Die Weltwoche Sepp Blatter proglašen je Švicarcem godine. Da, i to je moguće. Ranije je Putin rekao kako Blatter treba dobiti Nobelovu nagradu...

REUTERS/PIXSELL
Foto: REUTERS/PIXSELL
29 komentara

Predsjednik Fife na odlasku, Sepp Blatter, proglašen je za Švicarca godine u izboru tjednika Die Weltwoche. Vremešni Blatter je trenutačno pod suspenzijom Etičke komisije FIFA-e zbog sumnji u korupciju, a ranije ove godine je podnio ostavku.

Iz Die Weltwochea su objasnili kako je Sepp Blatter dobio nagradu sa zakašnjenjem te da je istu za svoj rad zaslužio godinama ranije. Sjajan tajming, nema što...

Ranije je ruski predsjednik Vladimir Putin u obraćanju naciji rekao kako je Blatter poštovan čovjek koji za svoj rad humanitarni rad treba dobiti Nobelovu nagradu.

Podsjećamo, antikorupcijska akcija koju su ove godine pokrenule američke vlasti u suradnji sa švicarskim organima reda otkrila je leglo kriminala, korupcije i pronevjere goleme količine novca unutar Fife u posljednjih desetak i više godina. Navodno ništa od toga Sepp Blatter nije znao, a na čelu je Fife od 1998. godine.

Naši partneri pišu
Message