Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Soudani i Fernandes bi mogli igrati, a sutra navijam za Real'

'Soudani i Fernandes bi mogli igrati, a sutra navijam za Real'
1

Uvjeren sam kako ćemo dobiti sve utakmice do susreta s Rijekom. Što se tiče Fernandesa, on se prvi dan ispričao što do sad nije bio slučaj. Soudani se osjeća puno bolje, rekao je Zoran Mamić

VIDEO

Spremni dočekujemo nastavak natjecanja iako smo zbog reprezentativnih obaveza na treningu imali samo šest igrača, rekao je Zoran Mamić pa dodao:

- Neki igrači poput Antolića, Schildenfelda i Pavičića su se s reprezentativnih okupljanja vratili s problemima tako da ćemo, nakon zajedničkih treninga danas i sutra, vidjeti tko će igrati protiv Osijeka. Soudani se osjeća puno bolje pa ćemo vidjeti hoćemo li ga koristiti u nedjelju.

Mamić kaže da se Osijek digao dolaskom novih ljudi u klub, a za nedjeljnu će utakmicu konkurirati Junior Fernandes, koji je "pomilovan".

- On se prvi dan ispričao, a to do sad nije bio slučaj. Igrao je za Dinamo 2 u Zadru i svaki je start stoički podnio. A ti startovi nisu bili nimalo lijepi - rekao je Zoran Mamić, a na pitanje bi li vratio Fernandesa u prvu momčad da Rijeka nije na minus 2, odgovara:

- Ovaj je posao kompleksan. Odluke se donose iz minute u minutu.

Godinama završnica prvenstva nije bila zanimljivija.

- Sigurno je da interes za nogometom raste. Ja bih, naravno, volio da smo sve riješili u prvom dijelu sezone i da možemo igrati s juniorima u nastavku. Imali smo nešto drugačiji plan, ali što je-tu je - rekao je trener Dinama.

Još se jednom osvrnuo na poraz u derbiju na Poljudu.

- Hajduk je zabio rani gol. Nakon toga su se podigli. Mi nismo odgovorili onako kako smo trebali  - rekao je Mamić i za kraj se osvrnuo na sutrašnji El Clasico:

- Fan sam Reala, ali Barceloni treba odati počast. Izgledaju kao da su s druge planete - rekao je Mamić.

Na opasku da bi ga, zbog izjave da je fan Reala u Ligi prvaka, u eventualnoj utakmici s Barcelonom na Nou Campu, mogli dočekati na nož, Zoran Mamić sa smješkom odgovara:

- Ne bih imao ništa protiv.

Mamić se dotakao i odličnih nastupa mladih reprezentacija, ali i nastupa Ante Ćorića za U-19 reprezentaciju Hrvatske.

- Čestitam im na tome. I rezultatu i dojmu. Posebice U-19 reprezentaciji čiju sam utakmicu protiv Belgije gledao uživo. Ante Ćorić? Ne sjećam se da je on puno igrao za tu generaciju, pa mislim kako bi bilo nepošteno da sada nekome iz te momčadi uzme mjesto. Iako sam svjestan koliko bi on svojom kvalitetom pridonio toj momčadi. Može već konkurirati i za A reprezentaciju - zaključio je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta