Obavijesti

Sport

Komentari 3

Southgate izbacio Maguirea iz reprezentacije zbog incidenta

Southgate izbacio Maguirea iz reprezentacije zbog incidenta

Maguire je pred grčkim sudom proglašen krivim zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, pokušaja podmićivanja, napada na službenu osobu te vrijeđanja policajaca...

VIDEO

Engleski izbornik Gareth Southgate je odlučio povući braniča Manchester Uniteda Harryja Maguirea s popisa igrača za utakmice Lige nacija protiv Islanda i Danske, objavio je u utorak Engleski nogometni savez (FA).

Odluka je donesena nakon što je objavljeno da je Maguire osuđen na 21 mjesec zatvora uvjetno pred grčkim sudom jer je proglašen krivim po više točaka optužnice nakon sudjelovanja u tučnjavi u jednom noćnom klubu na grčkom otoku Syrusu prošli tjedan.

FILE PHOTO: Europa League - Round of 16 Second Leg - Manchester United v LASK Linz

Maguire je pred grčkim sudom proglašen krivim zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, pokušaja podmićivanja, napada na službenu osobu te vrijeđanje nakon što je priveden na Mykonosu. Engleski reprezentativac, koji je jedna od tri osobe koja je uhićena nakon svađe s policijom, tvrdi da nije učinio ništa loše. U pritvoru je proveo dva dana nakon incidenta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
RKS, UEFA EM Qualifikation, Kosovo vs England

On se s bratom i prijateljem potukao s nekim engleskim turistima u noćnom klubu, a onda se nakon toga opirao uhićenju. Engleska prvu utakmicu Lige nacija igra protiv Islanda 5. rujna u Reykjaviku, a onda tri dana kasnije gostuje u Kopenhagenu protiv Danske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu