Sport

Komentari 3

Southgate izbacio Maguirea iz reprezentacije zbog incidenta

Southgate izbacio Maguirea iz reprezentacije zbog incidenta

Maguire je pred grčkim sudom proglašen krivim zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, pokušaja podmićivanja, napada na službenu osobu te vrijeđanja policajaca...

Engleski izbornik Gareth Southgate je odlučio povući braniča Manchester Uniteda Harryja Maguirea s popisa igrača za utakmice Lige nacija protiv Islanda i Danske, objavio je u utorak Engleski nogometni savez (FA).

Odluka je donesena nakon što je objavljeno da je Maguire osuđen na 21 mjesec zatvora uvjetno pred grčkim sudom jer je proglašen krivim po više točaka optužnice nakon sudjelovanja u tučnjavi u jednom noćnom klubu na grčkom otoku Syrusu prošli tjedan.

Maguire je pred grčkim sudom proglašen krivim zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, pokušaja podmićivanja, napada na službenu osobu te vrijeđanje nakon što je priveden na Mykonosu. Engleski reprezentativac, koji je jedna od tri osobe koja je uhićena nakon svađe s policijom, tvrdi da nije učinio ništa loše. U pritvoru je proveo dva dana nakon incidenta.

On se s bratom i prijateljem potukao s nekim engleskim turistima u noćnom klubu, a onda se nakon toga opirao uhićenju. Engleska prvu utakmicu Lige nacija igra protiv Islanda 5. rujna u Reykjaviku, a onda tri dana kasnije gostuje u Kopenhagenu protiv Danske.

Najčitaniji članci