Obavijesti

Sport

Komentari 39

'SP bez Messija? Tragedija! Pa cijela Argentina je sad u panici'

'SP bez Messija? Tragedija! Pa cijela Argentina je sad u panici'
1

Ekvador je jedno od najtežih gostovanja na svijetu, igra se na 2800 metara nadmorske visine, izbornik im je Argentinac koji će napraviti sve da pobijedi, a tamo nismo slavili od 2001., priča Luis Ibáñez

VIDEO

Možete li zamisliti Svjetsko prvenstvo bez Lea Messija? Naravno da ne, javio nam se uzrujani Lucho Ibáñez.

Bivši Dinamov Argentinac i hrvatski zet teško proživljava ove posljednje dane. Veliki je navijač svoje Argentine, a u posljednje vrijeme njegovi mu 'gauči' pripremaju samo šokove. U zadnje kolo kvalifikacija Argentina ulazi na šestom mjestu, a ono ih ne vodi čak ni u dodatne kvalifikacije. I što je još gore, za prolaz dalje moraju u posljednjem kolu na teško gostovanje u Quito.

- Ekvador je jedno od najtežih gostovanja na svijetu, igra se na 2800 metara nadmorske visine. A što je još gore, odmah nakon što je Ekvador izgubio od Brazila, njihov izbornik je rekao da će dati sve od sebe da zaustavi Argentinu. I znate što? Izbornik im je Argentinac Jorge Celico i sve to radi kako bi dobio medijski prostor. Argentinac koji se inati cijeloj Argentini i sad svi pišu samo o njemu - priča Lucho.

Argentina je u teškoj situaciji pa je savez posljednju domaću utakmicu smjestio na Bomboneru pred žestoke navijače Boce.

- Inače reprezentacija igra na stadionu Rivera, a na Bocinom nisu igrali kvalifikacije još od 1997. No savez je ovoga puta odlučio da se igra na Bomboneri kako bi uplašio Peruance jer nema atletske staze i navijači su bliže terenu. No očito su zaboravili da nije ista atmosfera na utakmicama Boce i Argentine. Kad igra Boca, pjeva cijeli stadion, i mlado i staro, a kad igra Argentina, navijaju samo ovi iza gola. Jučer je još bilo i dobro kako zna biti.

Ibáñez je, kao i ostali njegovi sunarodnjaci, u panici jer itekako je moguće da Messi ne ugleda SP u Rusiji.

- Cijela Argentina je u strahu jer se ekvadorski izbornik zainatio, a uz to nismo dobili tamo još od 2001. godine. U panici su svi, ali jučer su i navijači shvatili koliko je Messi doista važan za reprezentaciju. Sam je igrao protiv Perua, ali što ćeš, kad mu u napadu nije Luis Suarez nego Benedetto. Namjestio mu je pet šansi, ali ovaj ne može zabiti. Mogao je zabiti barem dva, tri gola.

Iako je pred njim još puno utakmica, Leo Messi vrlo lako mogao bi bez trofeja završiti reprezentativnu karijeru.

- Uh, bila bi tragedija da se Messi oprosti od reprezentacije bez trofeja - završio je uplašeni i razočarani Luis Ibáñez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka