Obavijesti

Sport

Komentari 67

Špaco prešao granicu: Pričao o kozama, betonu i crncima...

Špaco prešao granicu: Pričao o kozama, betonu i crncima...
4

Što je pjesnik htio reći? Tako bi se ukratko mogla sažeti današnja konferencija za medije Stanka Poklepovića. Pričao je o omjeru pijeska u betonu, frizurama, kozama

VIDEO

Teški dani su za Stankom Poklepovićem, a još teži ga čekaju, jer njegova momčad izgleda sve slabije, a čekaju ga teški zadaci. No to je očito potpuno nevažno za trenera Hajduka, koji je pokušao biti zabavan i sarkastičan na jutrošnjoj press konferenciji, no bila je to tužna predstava, čak i tužnija od onih koje njegova momčad u zadnje vrijeme prikazuje na terenu.

- Čeka nas jedna vrlo važna i lijepa utakmica, 1000. službena utakmica Hajduka od neovisnosti Hrvatske - započeo je trener Hajduka, a onda odlutao u nepoznatom smjeru:

- S obzirom da vi uvijek tražite krivca, to me ponukalo da i ja pronađem krivca za loše igre u zadnjih par utakmica. Popričao sam s igračima, konstatirali smo da sam napravio krivu mješavinu cementa i šljunka u betonu, stavio sam 2 na 1, umjesto 3 na 1. Isto tako, ostali smo bez Jozinovića, pa će nam prosjek past na samo 25 godina, 6 mjeseci i 3 dana, jer ulazi mlađi od njega. Igračima sam rekao da ubuduće kopačke vežu iza, a ne ispred, jer im čvor očito smeta kad centriraju, pa lopta odleti krivo. Milevskome i Baliću pada kosa na oči, pa sam im preporučio da pođu do brijača, da se ošišaju, jer će progledati na oba oka. I za kraj, rekao sam napadačima da uđu u blok protivniku, da se neka lopta odbije, jer samo tako možemo ući u šansu, kroz kombinaciju ništa ne znamo napraviti. Danas ćemo na treningu igrati nogo-tenis, tko pobjedi, da može platiti režije.

Ma koliko Poklepović pokušavao biti zabavan i sarkastičan, ne može pobjeći od činjenica da je njegova momčad skupila najmanje bodova ovoga proljeća. Poklepovićev Hajduk je najlošija momčad HNL-a ovoga proljeća

- To je činjenica, nemamo ni rezultat ni igru. Probat ćemo se iskoprcati iz toga. Rekao sam da sam i ja odgovoran, ali potražio sam krivca i našao ga - pramen kose, čvor, loša mješavina betona... To sam otkrio, sada još moram naći rješenja. Momci su raspoloženi, veseli, okupali su se, danas će odigrati stari protiv mladih.

Na pitanje o sustavu i tko će zamijeniti ozlijeđenog Jozinovića, Poklepović je nastavio svoju tužnu predstavu s uvredljivim izjavama.

- Hoćemo, promijenit ćemo sustav, stavit ćemo fleksibilniji beton, odnos cementa i pijeska 3 na 1 je puno bolji nego 2 na 1. A što se tiče Jozinovića, zamijenit će ga igrač, nećemo kozu staviti. Možda stavimo Vasilja, a možda i crnca, imamo jednoga iz B momčadi, pa smo ga povukli.

Riječ je o Gancu Arkorfulu, koji od zimske stanke nije odigrao nijednu utakmicu!?

- Ja ga ne znam, ali kažu mi da je dobar - zaključio je Poklepović, koji je ponudio i 'alanfordovsku' rečenicu o ishodu utakmice s Istrom.

- Oni se bore za opstanak, mi za pobjedu, i netko će uspjeti. A može biti i neriješeno, ali to je onda nikome ništa.

Na koncu, kad je sve već izgubilo smisao, pitali smo Poklepovića zašto se tako ponaša, na što je trener Hajduka na odlasku dobacio:

- Možda sam se digao na krivu nogu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 67

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana