Obavijesti

Sport

Komentari 17

Španjolci ih rastavili, Nijemci i dalje vjeruju Löwu: Ostaje naš izbornik, nije u opasnosti...

Španjolci ih rastavili, Nijemci i dalje vjeruju Löwu: Ostaje naš izbornik, nije u opasnosti...

Löw je na klupu došao 2006. godine nakon odlaska Jürgena Klinsmanna koji nije na domaćem terenu uspio doći do naslova svjetskog prvaka. Vodio je Njemačku u 188 mečeva, a ugovor ga veže do 2022. godine.

VIDEO

Jedan, dva, tri. Pa dokle će više, pomislio je siroti Manuel Neuer. Prije samo tri mjeseca Njegov Bayern utrpao je Barceloni osam golova, a Neuer je ovaj put osjetio kako je to kada te netko osramoti.

Španjolska je utrpala Nijemcima nevjerojatnih šest golova i plasirala se u završnicu Lige nacija, no stvorili su puno veće probleme Joachimu Löwu. Bivši svjetski prvaci već neko vrijeme ne briljiraju, a ovaj put su se pošteno izblamirali. Ovo im je najteži poraz nakon 89 godina kada ih je Austrija pobijedila 6-0.

ESP, UEFA Nations League, Spanien (ESP) vs Deutschland (GER)

Njemačka ove godine nije ostvarila sjajne rezultate, pobijedila je u samo tri od ukupno osam utakmica, ali direktor njemačke reprezentacije, Oliver Bierhoff, tvrdi da će Löw stati izbornik najmanje do kraja Eura sljedeće godine.

firo: 19.11.2018, football, Landerspiel, national team, season 2018/2019, UEFA Nations League, GER, Germany - NED, Netherlands, Holland,

- Njemački izbornik Joachim Löw nije u opasnosti da izgubi taj posao nakon jučerašnjeg visokog poraza (0-6) od Španjolske u zadnjoj utakmici Lige nacija u skupini - rekao je Bierhoff pa nastavio:

- Ova utakmica ne mijenja ništa. Mi i dalje vjerujemo Joachimu Löwu, nema sumnje u to. U reprezentaciji morate razmišljati i analizirati turnir po turnir. Želimo ostvariti maksimum sljedeće godine - rekao je Bierhoff. 

UEFA Nations League - Group D - Spain v Germany

Njemačkoj je sinoć trebao bod za plasman u polufinale Lige nacija, no pobjeda od 6-0 Španjolskoj je omogućila da ide dalje kao najbolje rangirana momčad u skupini.

Naravno, njemačka javnost je žestoko reagirala na taj poraz.

- Bolni post-mortem je započeo u Njemačkoj nakon što ju je Španjolska uništila sa 6:0 u utorak navečer. Izbornik Löw mora podnijeti ostavku. Njemačka je bila beživotna, bez obrane i bez šanse - piše Bild.

- Španjolski bijes uništio njemačke planove da se ponovno popne na vrh svijeta... Bio je to snažan šamar u njemačko lice - piše pak Der Spiegel.

Süddetsche je pak bio najžešći. Poraz od Španjolske prozvali su najgori porazom u eri Joachima Löwa.

- Početna postava je obećavala hrabrost i agresivnost i rizik da bi stvari u zadnjoj liniji trebale biti guste tu i tamo, ali to se nije dogodilo. Umjesto toga dogodilo se trpanje povijesnih razmjera: najteži poraz od 1931. godine.

GES / Soccer / Spain - Germany, 11/17/2020

Njima se, kao i nama, dogodila smjena generacije i već neko vrijeme Löw pokušava mlade snage adaptirati na reprezentaciju. Rezultati nisu baš na nivou, daleko je to od one igre kakvu su nekada imali. Ali Joachim Löw je čovjek koji im je donio naslov svjetskog prvaka 2014. godine i teško je vjerovati da će ga se samo tako riješiti. 

Na klupu reprezentacije došao je 2006. godine nakon odlaska Jürgena Klinsmanna koji nije na domaćem terenu uspio doći do naslova svjetskog prvaka. Vodio je Njemačku u 188 mečeva, a ugovor ga veže do 2022. godine.

Golove s utakmice Španjolska - Njemačka (6-0) možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja