Sport

Komentari 5

Španjolci se zabrinuli za trenera Barce: Potekla mu krv iz nosa

Španjolci se zabrinuli za trenera Barce: Potekla mu krv iz nosa

Španjolski mediji zabrinuli su se za zdravstveno stanje trenera Barcelone, no saznali su da ovo nije put da mu se događa takvo što, nego se jednostavno dogodilo prvi put u javnosti

Nizozemski stručnjak na klupi Barcelone Ronald Koeman (57) u petak je pred novinarima najavio subotnju utakmicu 25. kola La Lige protiv Seville te je trebao odgovarati na pitanja novinara, no presica je prekinuta zbog zdravstvenih problema nizozemskog stručnjaka.

On, naime, ima problema sa srcem zbog čega pije lijekove za razrjeđivanje krvi, stoga mu povremeno curi krv iz nosa. Upravo je tako bilo i na današnjoj pressici pa je Koeman morao otići ranije nego što je bilo planirano.

Španjolski mediji zabrinuli su se za zdravstveno stanje trenera Barcelone, no saznali su da ovo nije put da mu se događa takvo što, nego se jednostavno dogodilo prvi put u javnosti.

Nizozemac je u svibnju prošle godine imao slabiji srčani udar zbog čega je osjetio bolove u prsima pa je bio primoran otići na pregled srca. Tada ga je, naime, vozilo hitne pomoći odvelo u bolnicu gdje su mu operacijom stabilizirali zdravstveno stanje.

Inače, pred Barcelonom je sutra važan ispit protiv četvrtoplasirane Seville koja za njima kasni tek dva boda, stoga bi Barcelona eventualnim porazom zamijenila mjesta sa momčadi iz Andaluzije.

 

Najčitaniji članci