Sport

Komentari 1

Španjolci su osvojili broncu!

Španjolci su osvojili broncu!

Najbolji španjolski strijelac bio je Aleix Gomez s osam pogodaka, šest ih je postigao Antonio Garcia, a pet Alex Dujshebaev. Egipćane su sa po sedam pogodaka predvodili Ahmed El-Ahmar i Mohamed Shebib

Rukometaši Španjolske po četvrti put u svojoj povijesti osvojili su brončano odličje na Olimpijskim igrama, na kojima nikad nisu zaigrali u finalu, a za broncu u Tokiju pobijedili su reprezentaciju Egipta s 33-31 (19-16).

Egipćani su bili ravnopravan suparnik, iako su veći dio utakmice hvatali zaostatak za iskusnim Španjolcima. Pobjednik je odlučen u završnici, kad je minutu i šest sekundi prije kraja Alex Dujshebaev pogodio za 32-30.

Handball - Men - Bronze medal match - Egypt v Spain

Najbolji španjolski strijelac bio je Aleix Gomez s osam pogodaka, šest ih je postigao Antonio Garcia, a pet Alex Dujshebaev. Egipćane su sa po sedam pogodaka predvodili Ahmed El-Ahmar i Mohamed Shebib.

Osim u Tokiju, Španjolci su brončano olimpijsko odličje osvojili i 1996. u Atlanti, 2000. u Sydneyju te 2008. u Pekingu.

Za zlatnu medalju, kao i prije pet godina u Rio de Janeiru, borit će se Danska i Francuska, a finale započinje u 14 sati. 

Najčitaniji članci