Obavijesti

Sport

Komentari 30

Španjolci tvrde: Luka je odbio Realovu ponudu za novi ugovor

Španjolci tvrde: Luka je odbio Realovu ponudu za novi ugovor
1

I izgleda da ne postoji savršenija kombinacija od najboljeg igrača na svijetu (Modrić) u najvećem klubu na svijetu (Real), ali... Druga najveća španjolska sportska novina javlja da je Luka odbio novi ugovor

VIDEO

Nakon osvajanja svim mogućih nagrada za najboljeg na svijetu, 2018. je završila osvajanjem naslova svjetskog klupskog prvaka i titule najboljeg sportaša Hrvatske.

I visokotiražna i silno ugledna španjolska 'Marca' 2018-u proglasila je godinom Luke Modrića!

Čovjek koji je s trona skinuo Messija i Cristiana status najboljeg čekirao je čarobnim mundijalskim mjesecima u koje je s Hrvatskom uletio ovjenčan trećim uzastopnim osvajanjem Lige prvaka pa onda svojom klasom preplavio sve što se moglo.

Zlatna lopta, najbolji u izboru Fife, po izboru Goala, po izboru Guardiana, najbolji na Svjetskom prvenstvu. Najbolji, najbolji, najbolji...!

Pokretanje videa...

01:45

Cristiano i Messi nisu zabijali manje nego u proteklih deset godina kada su samo njih dvojica osvajali nagradu najboljeg na svijetu. Luka nije dao najviše golova kao CR7 ili Messi, nije osvojio Svjetsko prvenstvo kao Mbappe ili Varane. Čime je onda stekao naklonost navijača, struke, suigrača, suparnika...?

Sve je objasnio sam, jednom toliko jednostavnom, a opet briljantnom rečenicom:

- Nogomet nisu samo golovi.

Nogomet se rađa i umire u vezi, a tu je Luka - kralj. Igra jednako kao što je definirao razlog svoje dominacije: jednostavno, a opet nedostižno briljantno.

As: Odbio prvu Realovu ponudu

I izgleda da ne postoji savršenija kombinacija od najboljeg igrača na svijetu (Modrić) u najvećem klubu na svijetu (Real), ali... Druga najveća španjolska sportska novina danas javlja drukčije.

'As' tvrdi da svako priči kad-tad dođe kraj i javlja da je LM10 odbio novi ugovor koji mu je ovih dana ponudio madridski predsjednik Florentino Perez.

Španjolci pojašnjavaju da je, nakon osvajanja svega što se osvojiti moglo s Realom, nemoguće ostati imun na ponudu od 10 milijuna eura godišnje koju je pred Luku stavio milanski Inter.

A veliki adut Nerazzurra je i hrvatska kolonija (Brozović-Perišić-Vrsaljko) na San Siru. Dodaje se i kako će Perez sigurno unovčiti Modrića ovo ljeto, da mu 2020. ne ode kao slobodan igrač.

Najbolji i bez lavine golova

Kako god bilo, naredna je godina tek pred nama i morat ćemo ju živjeti da doznamo što donosi. Ono što već sad nepobitno i zacementiramo znamo, ono što zna cijeli svijet jest ovo: sportska 2018-a bila je Lukina godina.

Bez veznjaka-čarobnjaka kao što je LM10 golova bi bilo puno manje, a lopta bi se više napucavala nego vodila. Modrić je istodobno i prva violina i dirigent po čijim taktovima plešu svi. Bez da i primiriši vrhu ljestvice strijelaca, Luka je najbolji.

Jer nogomet nisu samo golovi. Nogomet je - virtuoznost hrvatskog nogometnog genijalca Luke Modrića.

U Dinamu, Tottenhamu, Realu ili Interu... Svejedno. Samo nek' je zdrav i neka igra. Za užitak svih koji istinski vole nogomet i - navijaju za Hrvatsku!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti