Obavijesti

Sport

Komentari 8

A kada će drugi set? Španjolci utrpali Nijemcima šest komada!

A kada će drugi set? Španjolci utrpali Nijemcima šest komada!

Posljednji put Njemačka je izgubila sa šest razlike 1931. od Austrije što je ujedno i najteži natjecateljski poraz četverostrukih svjetskih prvaka. Teži poraz "elf" je ostvario 1909... Olmo je asistirao za jedan gol

VIDEO

U ključnom susretu za osvajanje prvog mjesta u skupini 4 elitnog razreda Lige nacija Španjolska je u Sevilli deklasirala Njemačku sa 6-0 nanijevši "elfu" najteži poraz u posljednjih 89 godina.

Pokretanje videa...

Sergio Ramos 00:57

Posljednji put Njemačka je izgubila sa šest razlike davne 1931. od Austrije što je ujedno i najteži službeni poraz četverostrukih svjetskih prvaka. Teži poraz "elf" je ostvario 1909. kada je izgubio od reprezentacije engleskih amatera sa 0-9.

Njemačka je u Sevillu doputovala s bodom više, međutim "Furija" je već nakon prvog poluvremena vodila sa 3-0 i priči je bio kraj. U nastavku susreta domaćin je zabio još tri gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
UEFA Nations League - Group D - Spain v Germany

Junak susreta bio je trostruki strijelac Ferran Torres (33, 55, 72), a među strijelce su se upisali i Alvaro Morata (17), Rodri (38) i Mikel Oyarzabal (89). Dani Olmo igrao je do 73. minute, kada ga je zamijenio Marco Asensio, i asistirao je Torresu za drugi gol.

Drugi susret iz ove skupine Švicarska - Ukrajina, koji je trebao odlučiti tko ostaje u elitnom razredu, a tko seli u niži rang natjecanja je odgođen jer su lokalne zdravstvene vlasti čitavu gostujuću delegaciju smjestile u samoizolaciju zbog velikog broja zaraženih koronavirusom.

UEFA Nations League - Group D - Spain v Germany

Treba naglasiti kako su i UEFA i Ukrajinski te Švicarski nogometni savez bili spremni odigrati susret, no zabrana lokalnih zdravstvenih vlasti je to onemogućila.

Odluku o sudbini ove utakmice donijet će UEFA", objavio je Ukrajinski nogometni savez.

Španjolska je na koncu osvojila prvo mjesto i plasman na Final Four sa 11 bodova, dva više od Njemačke. Ukrajina im šest, a Švicarska tri boda, ali i obje ekipe imaju utakmicu manje.

UEFA Nations League - Group D - Spain v Germany

Veliki uspjeh ostvarila je i Crna Gora koja je izborila plasman u Ligu B. Crna Gora je u susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige C pobijedila Cipar sa 4-0 osvojivši prvo mjesto. Strijelci su bili Jovetić (14), Boljević (25, 28) i Mugoša (60). Drugo mjesto osvojio je Luksemburg s tri boda manje nakon što je u zadnjem kolu odigrao 0-0 protiv Azerbajdžana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića