Obavijesti

Sport

Komentari 7

Španjolski izbornik: Neka se igrači seksaju prije utakmice, ne smeta mi, ali orgije nisu idealne

Španjolski izbornik: Neka se igrači seksaju prije utakmice, ne smeta mi, ali orgije nisu idealne

Ako je to nešto što rade onda je to zato što to trebaju i žele. Ali ponavljam zdravorazumski! Svatko sa svojom partnericom. To je normalno, rekao je Luis Enrique

VIDEO

Španjolska je na Svjetsko prvenstvo u Katar stigla bez ikakvih očekivanja. Nitko ih nije vidio u užem krugu favorita za naslov, svi pričaju o Argentini i Brazilu, ali već u prvoj utakmici pokazali su kakvu artiljeriju imaju na raspolaganju. S čak 7-0 isprašili su Kostariku.

U nedjelju navečer čeka ih derbi kola protiv Njemačke, a raspoloženi izbornik Luis Enrique odgovarao je na pitanja na Twitchu. Pomalo neobično za jednog izbornika, ali obećao je da će biti u doticaju s fanovima dok god njegova reprezentacija bude igrala u Katru.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Spain v Costa Rica

U moru pitanja oko SP-a, stiglo je i jedni intimne prirode. Dopušta li igračima da se seksaju noć prije utakmice? Vječno pitanje s kojima se susreću vrhunski sportaši. Crpi li snagu i umanjuje li sposobnosti spolni odnos prije natjecanja.

- Ne smeta mi što se igrači seksaju noć prije utakmica, smiješno je zabraniti im to, ali podvlačim crtu na orgijama. Ako ste na orgiji noć prije utakmice, to očito nije idealno, ali kad sam bio trener u klubu, igrači su kod kuće noć prije utakmice i to me uopće ne zabrinjava - kazao je Enrique pa još malo nastavio o ovoj temi. 

- Ako je to nešto što rade onda je to zato što to trebaju i žele. Ali ponavljam zdravorazumski! Svatko sa svojim partnerom. To je normalno. Kad sam bio igrač, ako sam bio kod kuće prije utakmice, sa svojom ženom, dobro, radili smo što smo morali - priznao je raspoloženi Enrique koji je na sva pitanja odgovarao bez dlake na jezike.

Zanimljivo, u kadru ima i potencijalnog zeta. Riječ je o Ferranu Torresu koji je u vezi s njegovom kćerkom Sirom Martinez. U Barceloni se baš nije naigrao ove sezone, ali Enrique ga je poveo u Katar. Započeo je protiv Kostarike i zabio dva gola. A na pitanje uoči utakmice hoće li igrati, Enrique je ispalio:

- To je vrlo lako, Ferran Torres će startati, inače će moja kći krenuti za mnom i odrubiti mi glavu - kazao je Španjolac i nasmijao sve.

O odnosu igrača i trenera, ali i obiteljskom, progovorio je i Torres. 

- Mislim da trener i ja znamo razlikovati kada je to obitelj, a kada smo u profesionalnom odnosu. Ponašamo se prirodno i dobro se slažemo. Ne postoji nikakav pritisak - zaključio je.  

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI JE NAVIJA LI ZA VATRENE, A ONA…

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica