Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Spavao sam s 10.000 žena i 20 godina pio po deset piva na dan

Ric Flair, u svijetu kečera poznat po nadimkom The Nature Boy, odnosno Prirodni Dečko, tvrdi kako je u krevetu bilježio puno veće uspjehe nego u ringu. Suvremenik je Hulka Hogana...

Ric Flair 150610
Foto: PF1/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
17 komentara

Oni koji uživaju u onome što rade kečeri, kako god se to zvalo, jako dobro znaju tko je Ric Flair. Recimo to ovako... Ako je Hulk Hogan u tom svijetu Michael Jordan, onda je Flair - Magic Johnson.

Velikan, legenda, ikona. Čovjek je 16 puta bio svjetski prvak u "borbama" kojima se bavio, a u biografiji mu stoji i da je jedini kečer u povijesti kojeg su dvaput izabrali u Kuću slavnih WWE-a. Ukratko, čovjek koji danas ima 68 godina ostvario je veliku karijeru u ovom "sportu".

- Da, bilo je to nešto u čemu sam bio zaista dobar. A onda se pretvorilo u bolest... - ispričao je Flair, poznatiji pod nadimkom The Nature Boy, u dokumentarnom filmu koji je radio ESPN.

Potresna je to priča u kojoj je na jednoj strani uspjeh, slava i bogatstvo, a na drugoj teška depresija. Sve te godine Flair nikako nije uspio pronaći pravu, istinsku sreću. A tražio ju je iz dana u dan. Kako? Ženama i alkoholom.

- S koliko sam žena spavao? Ha, negdje oko 10.000 - otkrio je Flair u svojoj ispovijesti.

Naravno, uvijek će se naći i skeptici koji neće "popušiti" ovakve i slične priče, koji će odmah krenuti računati da je toliko i toliko godina morao spavati da XY žena svaki dan, a to baš nije realno... No dobro, mi ćemo vjerovati Ricu. Uostalom, nije prvi koji je svoje "trofeje" krenuo izražavati u desecima tisuća. Dakle, monogamija je za njega jedna od glupljih izmišljotina u povijesti čovječanstva.

- Nekoliko puta sam je pokušao shvatiti ozbiljno, ali svaki put bih izdržao otprilike jedan dan. Mislim, pokušavao sam ja, ali bio sam toliko jadan da mi nikako nije išlo - požalio se nesretni Flair.

Posljedično, iza njega su ostala četiri propala braka, a ima i četvero djece. S obzirom na ranije navedene brojke, "postotak šuta" baš mu i nije osobit, četiri od 10.000 i nije neki prosjek... Foto: DR2/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL. Osim nepregledne kolone žena, gomile obožavateljica koje su kroz njegov krevet prolazile kao kroz kolodvor, imao je Ric još jednu strast. Volio je provjeravati što se to krije na dnu čaše. I opet, i opet, i opet. Potražio je zbog toga i pomoć psihologa.

- Svaki dan bih popio desetak piva i pet, šest koktela. Kad sam to rekao psihologu, pogledao me i kazao: 'Pa to je nemoguće'. Ali moguće je, itekako moguće... - prepričao je The Nature Boy, koji se s dotičnim psihologom rastao u pomalo kaotičnom odnosu.

- Kad sam završio s tim ku*vinim sinom, on je ležao na kauču, a ja sam sjedio u stolici i slušao.

Ako vas ovo podsjeća na, recimo, Charlieja Sheena, vjerojatno ste na dobrom tragu.

- Nemam pojma kako sam preživio neke od stvari koje sam radio... Ali uživao sam u svemu tome. Mislio sam, kad već živim na taj način, idem tako živjeti do kraja - životni je moto Rica Flaira.

I nakon svega, zvučat će vam to nevjerojatno, ovaj 68-godišnjak nema baš nikakvih zdravstvenih problema. Dobro, u kolovozu je završio u bolnici, kako je službeno objavljeno, "zbog problema s organima". Operiran je i danas je opet zdrav čovjek. S karijerom u koji mnogi nastradaju. Mnogi, ali ne i on.

- Ja sam medicinsko čudo, ne mogu vjerovati da mi liječnici četiri godine nakon kraja karijere nisu pronašli niti jedan zdravstveni problem. Svi ostali se muče s kukovima i koljenima, ali ne i ja. Pregledavali su mi i srce četiri sata, ni tu ništa nisu našli - kazao je Flair.

Naši partneri pišu
Message