Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Special' debakl: Norvežani su prvi koji su mu utrpali - šesticu!

'Special' debakl: Norvežani su prvi koji su mu utrpali - šesticu!
4

Pa njihovih početnih 11 su kvalitetniji od naših. Više me nećete pitati zašto igram s istim igračima, odbrusio je Portugalac nakon najtežeg poraza bogate trenerske karijere. Bodo/Glimt - Roma 6-1

VIDEO

José Mourinho vodio je 1007 utakmica s Benficom, Leirijom, Portom, Chelseajem, Interom, Realom, Manchester Unitedom, Tottenhamom. Nitko mu nikad nije zabio šest golova.

Pokretanje videa...

Jose Mourinho 00:09

A onda je došla 1008. utakmica i gostovanje kod Bodo/Glimta u Norveškoj u trećem kolu Konferencijske lige s Romom. Naravno da su Talijani bili ogromni favoriti, a završilo je nevjerojatno. Domaćini su slavili 6-1!

Crvenio se Mourinho u licu, što zbog srama, što zbog temperature koja je na sjeveru Europe bila oko nule.

- Početnih 11 Bodo/Glimta su kvalitetniji igrači od naših. Sad me više nećete pitati zašto igram s istim igračima - odbrosio je "The Special One" nakon debakla.

Europa Conference League - Group C - Bodo/Glimt v AS Roma Europa Conference League - Group C - Bodo/Glimt v AS Roma Europa Conference League - Group C - Bodo/Glimt v AS Roma

- Ja sam odgovoran jer sam odlučio igrati s ovom momčadi. Učinio sam to s dobrom namjerom, želio sam dati priliku za igru ​​ljudima koji puno rade, a ne igraju puno. Bodo/Glimt je dobra momčad na ovom umjetnom terenu i s ovakvom klimom. Odlučio sam u grupnoj fazi sa šest utakmica napraviti ove promjene. Znao sam ograničenja naših igrača, ali očekivao sam bolji odgovor - dodao je.

Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE.

Ako vas baš zanima, za Bodo/Glimt su počeli Hikin, Sampsted, Moe, Lode, Bjorkan, Fet, Berg, Konradsen, Solbakken, Botheim i Pellegrino. A za Romu Rui Patricio, Reynolds, Ibanez, Kumbulla, Calafiori, Darboe, Diawara, Carles Perez, Villar, El Shaarawy, Mayoral.

Momčad Bodo/Glimta vrijedi 14,6 milijuna eura, a Rome gotovo 30 puta više, 429,85 milijuna eura. Ali u nogometu ne igra novac i zato ga svi toliko vole.

Erik Botheim i Ola Solbakken zabili su po dva, Patrick Perg i Amahl Pellegrino po jedan. Carles Perez samo je nakratko u prvom dijelu dao nadu "vučici" da će izvući nešto iz ove utakmice.

Nakon tri kola Norvežani su vodeći u skupini sa sedam bodova, Romi je ovo prvi poraz i ostaje na šest, a CSKA iz Sofije i Zorja Lugansk su na jednom, odnosno nula bodova, uz utakmicu manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja