Obavijesti

Sport

Komentari 61

Spektakl na Gripama! Dalić na klupi, centarfora igraju Danijel Subašić, Ivo Grbić i Marko Livaja

Spektakl na Gripama!  Dalić na klupi, centarfora igraju Danijel Subašić, Ivo Grbić i Marko Livaja
11

"Doći će i ozlijeđeni Nikola Kalinić, nismo sigurni da će nastupiti zbog toga što se liječi od ozljede lista, a možda je i bolje da se čuva za proljeće u dresu Hajduka" kaže vlasnik Antique bara Gordan Gogo Boljat.

VIDEO

U Splitu će se 26. prosinca održati 19. po redu humanitarni malonogometni turnir "Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović". Humanitarni turnir svake godine u Split dovede brojna poznata imena koja uživaju u atraktivnom nogometu i dobroj zabavi, i nema sumnje da će i ove godine biti isto te da će se na koncu skupiti novac za one kojima je to najpotrebnije, a to su djeca s problemima u razvoju smještena u Centru "Mir" u Rudinama.

Leonard Ninčević/PIXSELL

- Ulaz u dvoranu bit će dozvoljen samo uz covid potvrda, a ispred dvorane bit će moguće napraviti antigenski test po cijeni od 50 kuna. Ulaznice se prodaju u kafićima koji nastupaju, a ako preostane i na blagajni dvorane Gripe na dan turnira. Pozivamo sve da dođu u što većem broju da pomognemo Centru "Mir" kazao je u ime organizatora turnira Damir Karaman.  

U polufinalu će se sastati "Kauri" i "Camel" nakon toga "Antique" i "Vivas" a veliko finale će izravno prenositi HRT od 18.30 sati. Kao i uvijek do sada Gripe će pohoditi veliki broj poznatih imena, uglavnom bivših i aktualnih igrača Hajduka, koje će predvoditi najveća zvijezda Marko Livaja.

Memorijalni malonogometni turnir Dino Petrinoviæ 281210

Danas su vlasnici kafića obznanili većinu imena koja će nastupiti za njih, a najatraktivniju momčad i ove je godine skupio dvojac Keto & Gogo za čiji će Antique nastupiti Božidar Radošević, Josip Vuković, Marin Tomasov, Stipe Biuk, Ivan Perišić....

- Doći će i ozlijeđeni Nikola Kalinić, nismo sigurni da će i on nastupiti, možda je bolje da se čuva za proljeće u dresu Hajduka. I Robert Jarni će biti uz nas, ne znamo u kojoj ulozi, ali znamo da će nas predvoditi kapetan Marko Livaja i izbornik Zlatko Dalić, dvojac koji će nas predvoditi i u Kataru – kazao je Gordan Boljat.

Memorial Dino Petrinovic

Vivas bar predvodit će s klupe Darko Miladin, a zaigrat će među ostalima i rođaci, mladi reprezentativac Roko Šimić i junior Niko Đolonga, kao i Luka Pralija, sinovi puno poznatijih Darija, Vlatka i Nenada.
- Nastupit će i Dario i Nenad, ja nisam baš u formi, ali zato su tu Danijel Pranjić, bivši Hajdukovci Igor Musa, Tonći Gabrić, Darko Butorović, Mate Bilić, Hrvoje Vejić, Stanko Bubalo, kao i mladi i nadareni Marko Brkljača, Šime Hrgović, Roko Jureškin, Stipe Vulikić... - otkrio nam je vlasnik Vivasa Vlatko Đolonga.

Camel će i ove godine predvoditi osnivač turnira i igrač s najviše nastupa Ivica Mornar, koji je opet složio moćnu momčad.
- Brani Stipe Pletikosa, tu je i vatreni Ivan Strinić, Nikola Katić, Mario Vušković, Marin Ljubičić, Drago Gabrić, Jere Vrcić, Tonio Teklić, Mario Maloča, Kažimir Vulić, a kao posebno iznenađenje Ivice Mornara rekorder Torcida kupa Ivica Bačić 'Baćo' te kao centarfor u špici napada Danijel Subašić, koji će izvoditi i slobodne i kaznene udarce. Na klupi će sjediti Robert Prosinečki i Hari Vukas - otkrio je sportski direktor Camela Denis Putnik.

Memorial Dino Petrinovic

A da će polufinale Camel – Kauri biti i te zanimljivo potvrđuje kako će se centarforu Subašiću s druge strane suprotstaviti još jedna centarfor/golman reprezentativna jedinica Ivo Grbić
- Momčad s puno golmana nije najsretnije rješenje, ali snađemo se mi, rasporediti. Dolaze nam Matej Delač, Antonio Ježina i Lovre Kalinić pa će Ivo Grbić zaigrati u napadu. Tu si i Filip Krovinović, Nikola Pokrivač, Nikola Moro, Dino Skorup, Špiro Peričić, Andrija Balić, Petar Bosančić, Stipe Bačelić - Grgić, Marin Jakoliš, Ivan Čalušić, Antoni Kalik, Domagoj Bradarić a nastupit će i tenisač Borna Gojo - otkrio nam je trener Camela Armando Marenci.

U pauzi između polufinala i finala u revijalnoj utakmici zaigrat će i cure iz Hajduka, koje su, dok su se zvale Marjan, redovito nastupale na svim turnirima. Tradiciju nastavljaju i nakon fuziranja kluba s Hajdukom, i dalje pod vodstvom osnivača kluba i dugogodišnjeg trenera Josipa 'Joze' Pirića.

Leonard Ninčević/PIXSELL

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S LEGENDARNIM TRENEROM ĆIROM BLAŽEVIĆEM: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu