Obavijesti

Sport

Komentari 188

Kakva šteta! Riječani su imali Napoli u konopcima pa izgubili

Kakva šteta! Riječani su imali Napoli u konopcima pa izgubili
17

Murić je otvorio fantastičnim golom pa izašao, Kulenović prodao tunel Koulibalyju, a Napoli se sretno vratio prije odmora pa okrenuo u nastavku za konačnih 2-1. Borbena Rijeka nakon tri kola ipak je bez boda

U susretu 3. kola F skupine Europske lige Rijeka je na Rujevici izgubila od Napolija sa 1-2 upisavši i treći poraz u skupini.

Rijeka je pružila sjajnu predstavu, ali nažalost to nije bilo dovoljno za pobjedu.

POGLEDAJTE VIDEO: Gattuso na Rujevici

Pokretanje videa...

Gattuso na Rujevici 01:24

Rijeka je povela u 13. minuti nakon sjajne kontre s tri brza dodavanja. Menalo je uposalio Kulenovića, a ovaj produžio do Murića koji je majstorski pogodio s ruba kaznenog prostora. Rijeka je u prvo poluvremenu imala još nekoliko izglednih prilika u potpunosti nadigravši uglednog gosta. Nažalost, gosti su izjednačili u 43. minuti iz njihove jedine prilike u prvom dijelu. Mertens je proigrao slobodnog Demmea koji na rubu peterca zabio za 1-1.

Hrvatski sastav je bio korak do novog vodstva u 49. minuti, no Menalo je pogodio stativu. U 57. minuti prečku je pogodio i Mertens iz slobodnjaka s ruba kaznenog prostora. Pet minuta kasnije Napoli je nakon velike sreće stigao do vodstva. Nakon ubačaja s lijeve strane Petagna je pogodio Brauta, a od njega se lopta odbija u gol za vodstvo gostiju.

Bio je to četvrti poraz Rijeke u nizu nakon što je izgubila od Real Sociedada (0-1), AZ-a (1-4) i Šibenika (0-2).

U drugom susretu iz ove skupine Real Sociedad je pobijedio AZ sa 1-0 golom Portua (58).

U četvrtom kolu, 26. studenog gledat ćemo sudare istih suparnika, ali s drugačijim domaćinstvima. Napoli će ugostiti Rijeku, dok će u Alkmaaru igrati AZ i Real Sociedada.

Na ljestvici vode AZ, Napoli i Sociedad sa po šest boodva, dok Rijeka nema niti jedan bod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Europska liga, skupina F, 3. kolo 18.55 , Rujevica; sudac: Mattias Gestranius (Finska)
Rijeka
Murić 13'
1 : 2
Napoli
Demme 43', Braut 62' (ag.)
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj utakmice! Šteta, Napoli je na koncu slavio na Rujevici iako je Rijeka zaslužila barem bod za prikazano u prvom dijelu, a i prečku na početku drugoga. Tri kola, nula bodova, ali i ponovno dobar dojam, kao i protiv Real Sociedada. U svakom slučaju, vrijedna europska škola za bijele s Kvarnera.

Real Sociedad je u drugoj utakmici pobijedio AZ Alkmaar 1-0 pa sad tri riječka suparnika imaju po šest bodova. Za tri tjedna slijedi repriza, Napoli - Rijeka na San Paolu.

87'

Uh, kakva obrana Nevistića! Pucao je Zieliński, a golman Rijeke od poda šalje loptu preko gola! Vidi se kvaliteta talijanske momčadi, nema tu dvojbe. Samo, bit će šteta što Rijeka nakon sjajnih domaćih predstava i protiv Sociedada i protiv Napolija nije uzela barem bod, ostane li ovako do kraja.

80'

Dupla izmjena u Napoliju. Ghoulam i Zieliński umjesto Petagne i Ruija.

74'

Ulazimo u samu završnicu utakmice, a Rijeka kao da plaća danak silovitom tempu u prvom poluvremenu. Šteta što ona lopta Menala nije bila mrvicu preciznija, ali vidjet ćemo, možda je još ostalo malo snage za završni udar i gol koji bi im donio veliki bod.

U drugoj je utakmici u San Sebastiánu Real Sociedad poveo 1-0 i, ostane li ovako u obje utakmice, AZ, Napoli i Sociedad odmaknut će na šest bodova, a Rijeka ostati na nuli.

69'

Reagirao je i Gattuso. Hirving Lozano umjesto Politana.

Komentari 188